Spring til indhold

Kurser og arrangementer

Få overblik over kurser og arrangementer til iværksættere.

Odense Iværksætterservice tilbyder kurser, workshops og arrangementer til dig, der har eller ønsker at starte egen virksomhed.

Når du vælger at tage springet og blive iværksætter, vil du med stor sandsynlighed have behov for at blive klogere og udvide din værktøjskasse undervejs. Vi giver dig et overblik over kurser og arrangementer, som kan hjælpe dig godt på vej.

 

Kom godt fra start med din virksomhed - tilmeld dig vores kursus Iværksætterhjulet.

Her får du blandt andet grundlæggende viden om skat, jura og markedsføring. Du møder andre iværksættere, som måske står over for nogle af de samme udfordringer, du selv er stødt på. Der er god mulighed for at skabe netværk og få sparring. 

 

Læs mere om

Iværksætterhjulet

Klik her og se alle vores arrangementer

Igennem det nationale projekt Iværksætterdanmark udbyder vi også forskellige workshopforløb. Vi samarbejder med Erhvervshus Fyn og de øvrige fynske kommuner.

Læs mere om projekt Iværksætterdanmark

Se aktuelle forløb hos Iværksætterdanmark

Igennem Iværksætterdanmark har du også mulighed for at udvikle dine kompetencer på et NextStep-forløb. Forløbet giver dig gratis 1:1 sparring og tilskud til privat rådgivning.

Læs mere om NextStep

 

SKAT har også en række tilbud til iværksættere. De hjælper dig med at blive klogere på skat, moms og told. Se vejledningstilbud fra SKAT.

 

Kom nemt til

Kom godt fra start 
Vigtige værktøjer til iværksættere
Vejledning og sparring hos Odense Iværksætterservice

 

Hold dig orienteret om dine muligheder

Modtag vores nyhedsbrev

By- og Kulturforvaltningen