Spring til indhold

Præsentation af rummene i Det Hjælpsomme Hjem

Du kan her læse om og se billeder fra de enkelte rum i Det Hjælpsomme Hjem.
Indretning og udvalg tilpasses løbende.

Har du en helt konkret løsning eller teknologi som årsag til dit besøg så fortæl os det gerne - på den måde kan vi i fællesskab afstemme forventninger og sikre at du får mest muligt ud af dit besøg.

 

I Køkkenet findes masser af eksempler på løsninger som kan hjælpe i hverdagen, f. eks hvis kræfterne i hænderne er mindre eller hvis smerter er forhindrende for at klare de almindelige opgaver. 

Rigtig mange som kigger i køkkenet, fortæller at de allerede kender til og også bruger hjælpemidler når låget på marmeladen eller vandflasken skal op. 

Lågåbnere, såvel som mange forskellige typer bestik, særlige tallerkener/glas/kopper og masser af andre køkkenting med særlige funktioner kan du se i Det Hjælpsomme Hjems køkken. 

 

Tit kan det at bruge ting vi allerede kender, på en ny eller anderledes måde, også være løsningen.

 

Nysgerrrig ? Så tag et kig under "Inspiration" her på siden, hvor du kan læse meget mere og finde forskellige eksempler du måske kan gøre brug af. 

 

Nogle behøver at sidde ned til dele af køkkenarbejdet og i køkkenet står derfor også forskellige slags stole og skamler som kan bruges til dette.  

 

Eksempel på opdækning.

 

I Badeværelset er monteret et toilet med skylle og tørrefunktion, en vask som kan svinges til siden og forskellige eksempler på greb og støtte. 

Skraldespanden har censor, og badeværelset har en tv skærm - skærmen viser dog hverken nyheder eller serier, men bruges til at give information om hvordan de enkelte løsninger bruges og betjenes - tingene må nemlig gerne prøves. 

 

Giv også hjælpemidlerne til brusebadet og hårvasken et kig hvis du kommer forbi. 

Eksempler på hjælpemidler til bad og anden personlig hygiejne.

Beskrivelse af øvrige rum er under udarbejdelse. 

 

Se tidligere temaer

Det Hjælpsomme Hjem
  • Dalumvej 95 B
  • 5250 Odense SV
  • Telefon: 63753581 / 21426717
  • Email: dethjaelpsommehjem@odense.dk