Spring til indhold

Velkommen til Børnehuset Slåenhaven

Her kan du læse om Børnehuset Slåenhaven

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontaktinformation

Børnehuset Slåenhaven

Slåenhaven 12
5240 Odense NØ
63 75 15 35

Åbningstider

Mandag - Fredag 06.15-16.15

Daglig pædagogisk leder

Betina Seberg Skytthe 20 37 41 31

Børnehuset Slåenhaven er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på Kertemindevejen og et større stisystem, der giver mulighed for mange ture ud af huset.

Børnehuset Slåenhaven er bygget i 1979 og renoveres løbende både indvendig og udvendig, hvilket i 2016 blandt andet gav sig udslag i etablering af en ny legeplads og i 2020 et nyt indendørs motorikrum.

 

 

Børnehuset Slåenhaven er normeret til 15 vuggestuebørn i alderen 0 - 2,10 år og 35-39 børnehavebørn i alderen 2,10 – 5,2 år.

 

 

Børnehuset Slåenhaven er opdelt i en vuggestuegruppe, som vi kalder for Stjernerne og i en børnehavegruppe, som er delt i to basisgrupper. Disse børnehave-basisgrupper kalder vi Solen og Månen.

Begge børnehavegrupper er blandet i alderen 2,10 – 5,2 år

 

 

I Børnehuset Slåenhaven har vi et øget fokus på sprog og bevægelse, musik og udeliv.

 

 

--------- BREAKING NEWS ---------------

 

 

Og netop for at dygtiggøre os i disse fokus, vil vi i 2021 uddanne os, således at Børnehuset Slåenhaven senest primo 2022 kan certificeres som et DGI idræts, leg og bevægelses Børnehus.

 

 

Legen og den legende tilgang til læring er vigtige elementer og gennemgående temaer for vores Børnehus. Derfor lægger vi stor vægt på at opdatere vores læringsmiljøer, så de udfordrer børnenes nysgerrighed; giver muligheder for deltagelsesmuligheder i både store og små fællesskaber og på tværs af alder, samt inspirerer til leg.

 

 

Vedr. frokostordning: Her har forældrene valgt den forældrebetalte frokostordning.

 

 

Fik du/I lyst til at kigge forbi? Så tøv ikke!  - Giv os blot et telefonopkald og vi aftaler en dag, hvor I kan komme og besøge os.

 

 

Vi glæder os til at se jer.