Spring til indhold

Børnehuset Myretuen - Vestermarkens rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontaktinformation

Børnehuset Myretuen

Stadionvej 66 C
5200 Odense V
63 75 19 65

Åbningstider

Mandag - Torsdag 6.30-16.45
Fredag 6.30-16.30

Daglig pædagogisk leder

Steen Munch

Myretuen er et ældre hus fra 1973, som er blevet bygget om i 1995, hvor vi fik fællesrum samt kontor og personalestue på 1. salen.

 

Huset ligger i midten af en udfordrende legeplads med boldbane, bålhus, cykelbane og gynger. På legepladsen har vi en stor bakke med klatrevæg. Bakken har mange funktioner i børnenes leg blandt andet kælkebakke om vinteren, udkigspost og andre motoriske udfoldelser. I vores sandkasse har vi en vandbane, som børnene har rigtig stor glæde af især om sommeren. Vi har mange buske og træer, som giver mulighed for leg i små afgrænsede områder, og god mulighed for skygge om sommeren. Legepladsen rummer mange borde bænkesæt, hvor vi ofte spiser både bålmad og madpakker.

 

Myretuen er bygget op omkring vores store, dejlige fællesrum, hvor vi har en motorikskinne med diverse redskaber. I fællesrummet er der også plads til anden leg og fordybelse. Ved højtider og husets traditioner i øvrigt bruger vi ligeledes fællesrummet.

 

Fra fællesrummet er der adgang til vores grupperum. Rummene er indrettet fleksibelt med møbler på hjul, så der altid er mulighed for at ændre rummets indretning efter børnegruppens behov.

 

Det ene grupperum fungerer både som stue og kreativt værksted. Mellem to af stuerne er et lille rum, som bruges til konstruktionsleg/danserum. Endvidere har vi et rum, som bliver brugt til forskellige gruppeaktiviteter og møder.

 

I huset har vi 3 garderober, som hver har deres egen indgang.