Spring til indhold

Om Oplev Odense Kulturkalender

Velkommen til Odense Kommunes kulturkalender, hvor arrangører gratis kan indtaste deres kulturelle arrangementer i KultuNaut og komme med på siden.

Oplev Odense er gået i luften i en ny mobilvenlig udgave!
 
Siden er ikke længere et selvstændigt site, men er flyttet ind på odense.dk og har styrket sit fokus på at være en inspirerende kalender til byens mange kulturelle oplevelser som koncerter, udstillinger, teater, dans, lyrik, foredrag og film- og børnearrangementer.
 
Det betyder, at der er nogle ting, som du ikke længere finder på oplev.odense.dk som f.eks. motionshold og gudstjenester.
 
Nederst finder du links til hjemmeside, hvor du kan finde de oplevelser, som ikke længere er på oplev.odense.dk.
 
Vi håber, at du vil tage vel imod den nye kulturkalender - og bliver inspireret til at gå på opdagelse i det sprudlende odenseanske kulturliv.


 

Få dit arrangement med på Oplev Odense

Oplev Odense trækker data fra KultuNaut. Det betyder, at arrangementer, som tastes ind på kultunaut.dk eller via formularen her på Oplev Odense kommer med begge steder. Du skal kun indtaste ét sted.

 

Det er dog ikke alle kategorier fra KultuNaut, som vises på oplev.odense.dk. Det fulde overblik over alle indtastede arrangementer i Odense Kommune kan du få på www.kultunaut.dk.

 

Disse genrer er med på siden

På oplev.odense.dk vises alle underkategorier inden for "Musik", "Udstillinger" og "Teater".

Derudover vises arrangementer tastet ind som "Diverse: Foredrag" og "Diverse: Lyrik/oplæsning". Den sidste kategori finder du sammen med arrangementer tastet ind som "Teater" under knappen SCENE.

Knappen FILM trækker film fra den statsstøttede Art Cinema Cafébiografen samt filmvisninger og andre filmrelaterede arrangementer fra øvrige arrangører som f.eks. Odense Filmværk og Odense Filmfestival.

Under knappen BØRN vises arrangementer fra de ovenstående kategorier og underkategorier, som er sat til målgruppen "Primært for børn".

By- og Kulturforvaltningen