Spring til indhold

Hvem vinder årets Ildsjælepriser?

Læs mere om hvordan du indstiller kandidater, og hvordan vinderne af de fem Ildsjælepriser findes og hyldes.

Statuette
Ildsjæleprisernes statuetter

1. INDSTILLING AF KANDIDATER

 

Alle kan indstille kandidater til il de fem ildsjælepriser. Det gælder uanset om du er frivillig, bruger, pårørende, medlem, tidligere bruger, samarbejdspartner, ansat af foreningen - eller blot synes at en frivillig social forening fortjener ekstra anerkendelse.

 

Du indstiller kandidater gennem det elektroniske indstillingsskema. Du må gerne indstille flere foreninger  - eller ved Stjernen: flere personer. Du må gerne indstille den samme forening til flere priser.

 

Senest den 26. august 2020 skal du sende indstillingerne for de fem Ildsjælepriser i 2020.

 

2. VINDERNE BLIVER FUNDET BLANDT ALLE INDSTILLINGERNE

 

Et indstillingsudvalg af relevante medarbejdere i Odense kommune læser og vurderer alle indstillingerne. Indstillingsudvalget udpeger tre nominerede, der er i spil til at vinde Ildsjæleprisen. Vinderen af Ildsjæleprisen bliver afgjort ved en afstemning. i 2020 er det  en onlinefastemening, hvor alle der har lyst kan stemme på én af de tre nominerede. Ud fra indstillingerne udnævner Indstillingsudvalget desuden vinderen af hver af de fire øvrige priser. 

 
 

3. VINDERNE BLIVER HYLDET OG FJERET

 

BEMÆRK: I 2020 bliver vinderen af Ildsjæleprisen kåret  på rådhuset fredag den 25. september af Odense. De fire øvrige priser bliver annonceret  af de fire rådmænd mellem den 21-25 september. FrivilligGalla er aflyst i 2020 som følge af corona. 

 

De fem Ildsjælepriser bliver hvert år offentliggjort under det årlige  FrivilligGalla, som er de frivillige sociale foreningers egen store fest. FrivilligGalla bliver holdt på den nationale mærkedag Frivillig Freda og  som er den sidste fredag i september. De fem Ildsjælepriser bliver overrakt af Odenses borgmester og fire rådmænd. 

 

Deltagelse i FrivilligGalla kræver særskilt tilmelding, som sker gennem Friviligcenter Odense. Læs mere på frivilligcentrets hjemmeide. 

 

Læs mere om hvilke præmier årets fem vinderne modtager.

Borgmesterforvaltningen