Spring til indhold

Hvem vinder årets Ildsjælepriser?

Læs mere om hvordan du indstiller kandidater, og hvordan vinderne af de fem Ildsjælepriser findes og hyldes.

Statuette
Ildsjæleprisernes statuetter

1. Indstilling af Kandiater 

Alle har mulighed for at indstille kandidater til de fem ildsjælepriser. Det gælder uanset om du er frivillig, bruger, pårørende, medlem, tidligere bruger, samarbejdspartner, ansat af foreningen - eller blot synes en frivillig social forening fortjener en ekstra anerkendelse.

Du indstiller kandidater gennem det elektroniske indstillingsskema. Du kan indstille kandidater fra der åbnes for indstillinger i foråret til og med den 19. august 2020. Du må gerne indstille flere foreninger  - eller ved Stjernen: flere personer. Du må gerne indstille den samme forening til flere priser.

 

Efter indstillingsfristen får alle indstillede kandidater besked, om at en eller flere har indstillet dem til en eller flere af de fem ildsjælepriser. 

 

2. Vinderne findes - vurdering af indstillingerne

Ud fra indstillingerne vil et indstilingsudvalg bestående af medarbejdere i Odense Kommune udpege tre nominerede til Ildsjæleprisen. Hvem af de nominerede, der vinder Ildsjæleprisen, afgøres ved en skriftlig publikumsafstemning på selve aftenen. De tre nominerede offentliggøres i midten af september. 
 
Vinderne af de fire øvrige priser udpeges af indstillingsudvalget på baggrund af indstillingerne. 
 
 

3. Vinderne hyldes

Vinderne af de fem ildsjælepriser offentliggøres under det årlige FrivilligGalla, som er de frivillige sociale foreningers egen store fest. FrivilligGalla holdes hvert på den sidste fredag i september. I 2020 foregår FrivilligGalla fredag den 25. september. 

 

Deltagelse i FrivilligGalla kræver særskilt tilmelding, som sker gennem Friviligcenter Odense. Læs mere på frivilligcentrets hjemmeide. 

 

Ildsjæleprisen uddeles af Odense Kommunes borgmester. De fire øvrige priser Kickstarteren, Holdspilleren, Den Bæredygtige og Stjernen overrækkes af Odense Kommunes fire rådmænd. 

 

Læs mere om hvilke præmier årets fem vinderne modtager.

 

Borgmesterforvaltningen