Spring til indhold

Hvem vinder årets Ildsjælepriser?

Læs mere om hvordan du indstiller kandidater, og hvordan vinderne af de fem Ildsjælepriser findes og hyldes.

Statuette
Ildsjæleprisernes statuetter

1. INDSTILLING AF KANDIDATER

 

Alle kan indstille kandidater til de fem ildsjælepriser. Det gælder uanset om du er frivillig, bruger, pårørende, medlem, tidligere bruger, samarbejdspartner, ansat af foreningen - eller blot synes at en frivillig social forening fortjener ekstra anerkendelse.

 

Du indstiller kandidater gennem et elektronisk ansøgningsskema. Du må gerne indstille den samme forening til flere priser eller indstille flere forskellige foreninger.

 

i 2021 kan du indstille kandidat frem til den 18. august 2021.

  

2. VINDERNE BLIVER FUNDET BLANDT ALLE INDSTILLINGERNE

 

Odense kommune læser og vurderer alle indstillingerne udpeger tre nominerede, der er i spil til at vinde Ildsjæleprisen. Vinderen af Ildsjæleprisen bliver afgjort ved en afstemning.  Indstillingsudvalget udvælger desuden vinderen af hver af de fire øvrige priser. 

 
 

3. VINDERNE BLIVER HYLDET OG FJERET

De fem Ildsjælepriser bliver typisk uddelt som en del af de frivillige sociale foreningers egen årlige fejring FrvilligGalla. FrivilligFredag falder på den sidste fredag i september, som er den nationale mærkedag Frivillig Fredag.  Odense Kommunes borgmester overrækker Ildsjæleprisen, mens Odense Kommunes rådmænd uddeler de fire øvrige priser: Kickstarteren, Den bæregytige, Holdspilleren og Stjernen. 

 

 

Læs mere om hvilke præmier årets fem vinderne modtager.

Borgmesterforvaltningen