Size happy / Str. Glad

Foredrag med Julie Bertelsen i samarbejde med Løb med Avisen - kom og hør om hendes forhold til krop, mad og balance i livet

Foredrag om sund balance

Igen i år samarbejder Fritid og Eliteidræt med "Løb med Avisen" om et foredrag. Vi indbyder løbere og foreningsbestyrelser til et inspirerende foredrag. Denne gang med sangerinden, radiovært, forfatter Julie Bertelsen.

I 2015 debuterede Julie Berthelsen med sin første bog “Sund Balance”, hvor hun som forfatter giver en helt privat og personlig beretning om eget forhold til krop, mad og slankekure. Og netop foredraget tager udgangspunkt i bogen samt Julies eget syn på  livstil, mad, diæt, krop, sundhed og balance.

Hun tager  jer igennem tiden med ungdom og eliteidræt, start tyverne og starten på karrieren, fokusset på krop og udseende, egne krav til præstation og udseende, hendes evindelige kamp med sit flyvske sind og behov for kontrol. Men også familie og kærlighed på godt ondt, i særdeleshed kærligheden til mad.

Julie håber, at foredraget vil inspirere, ligesom bogen gerne skulle, til at finde ud af hvad man gerne vil med egen krop og udseende, og ikke mindst give et bud på hvordan man kan slanke sig  på en måde, som selv sådan én som jeg kan holde ud.

På en afslappet, meget ærlig, nærværende og sjov måde, vil Julie fortælle om de forandringer kroppen tager med tiden og især ved graviditet, fødsel og moderskab.

 

Tilmelding

Det er nødvendigt med tilmelding - tilmeld dig på vores hjemmeside

Foredraget foregår på Hunderupskolens skoletorv kl. 19.30. 

 

Opdateret 24-04-2018

By- og Kulturforvaltningen