Find en forening

Odense har et rigt foreningsliv. Brug portalerne herunder til at finde frem en forening der passer til dine interesser. .

Foreningen "Aktiv historie"

Fritidsportalen

Søger du en bestemt fritidsaktivitet? Så tag et kig på Fritidsportalen, som rummer flere end 500 foreninger og aftenskoler.

 

Den sociale vejviser

Den sociale vejviser er Frivilligcenter Odenses oversigt over frivillige sociale foreninger i Odense.

 

Paletten

Fælles for foreningerne på Paletten er, at deres tilbud er målrettet seniorer eller mennesker med handicap, sindslidelser eller psykisk sårbarhed. Det kan eksempelvis være motionstilbud, træningscentre med gode adgangsforhold for mennesker med gangbesvær eller handicap, åbne rådgivningstilbud til psykisk sårbare, selvhjælpsgrupper, patientforeninger eller ældreklubber.

 

UngOdense.dk

Er du mellem 11 og 18 år, så kom og bliv en del af fællesskabet i de nye ungdomscentre i Odense. I ungdomscentrene bliver du en del af et fedt ungemiljø, hvor du kan prøve kræfter med alt fra at køre mountainbike, dyste i e-sport, tage på outdoor-adventure, spille bold, skate eller udfolde din kreativitet inden for kunst, dans, musik, teater, håndværk, design. Der arrangeres også fælles ture ud af huset til forskellige spændende arrangementer og events.

Opdateret 13-09-2018

By- og Kulturforvaltningen