Spring til indhold

Sælg foreningen på Instagram

Vil I gerne lære at lave flotte opslag, stories og reels på Instagram? Vil I gerne tiltrække flere medlemmer og frivillige? Og vil I gerne vide, hvordan I på en smart måde kan sælge foreningens tilbud? Så har vi kurset til jer.

Billede af Rikke Knudsen i lyseblå trøje
Underviser Rikke Knudsen

Bliv SoMe-ambassadør i foreningen

Dette kursus er for dig/jer, der gerne vil være foreningens nye SoMe-ambassadør, som måske har en smule kendskab til de sociale medier, men gerne vil lære at bygge en visuel identitet op om lige netop jeres forening - så I kan tiltrække endnu flere medlemmer og fortælle om alle de fede ting, I går og laver.

Kurset forløber over to aftener, og programmet vil være bygget op om alt fra de strategiske overvejelser om SoMe samt konkrete øvelser og sparring i gruppen.

Målet er, at du/I (forhåbentlig) går fra kurset med ny inspiration og en masse værktøjer, så I kan komme direkte i gang med at sælge jer selv og jeres foreningstilbud via de sociale medier.

Kurset er for godkendte folkeoplysende foreninger. 

 

Indhold på kurset

På kurset tager vi udgangspunkt i Instagram og bliver skarpe på:
- Hvem er vores primære målgruppe?
- Hvordan fungerer Instagram og Facebook Business?
- Hvordan bygger man en visuel identitet op?
- Hvordan skaber man en rød tråd, og hvorfor er det vigtigt?
- Hvordan laver man opslag, stories og reels?
- Hvordan kan vi tiltrække flere medlemmer og frivillige til vores forening?
- Hvordan kan vi tænke foreningens årshjul og aktiviteter sammen med SoMe?
- Hvordan sælger man sin forening og foreningens tilbud?

Datoer, tid og sted

Kurset afvikles over to aftener:

  • torsdag den 22. september og torsdag den 6. oktober  kl. 17.00 - 21.00 - kurset er fuldt tegnet
  • Ekstra kurset er onsdag den 12. oktober og onsdag den 26. oktober kl. 17.00 - 21.00

Kurserne afvikles i Odense Idrætspark, Israels Plads 3, 5200 Odense V - lige ved letbanens stationen i idrætsparken. Gå ind af hovedindgangen og se på informationsskærmene, hvor I skal være. 

Tilmelding

Tilmelding til kurset foregår online på dette link

Skulle det blive aktuelt, så kan afbud sendes til Vivian Glasdam Sørensen, tlf. 51777407 enten på sms eller indtal besked på telefonsvareren. Hvis du udebliver uden afbud, så sender vi en faktura til foreningen på 500 kr.


Pris

Det koster ikke noget at deltage på vores kurser udover din tid. Kurserne er en del af ForeningsPakken i Odense Kommune. 

Forud for kurset

For at få det optimale ud af kurset, er det en forudsætning at deltageren medbringer en smartphone med adgang til foreningens Instagramkonto (og gerne Facebookside). Hvis du/I endnu ikke har oprettet en konto til Instagram, så bliver du/I hjulpet i gang på kurset. Husk at det kan være smart, at Instagramkontoen er oprettet med foreningens mail og et password, der er nemt at huske, så I kan være flere om at logge ind på kontoen senere hen.

Alle deltagerne medbringer


- En smartphone med foreningens email og password til Instagram (og gerne Facebook-side)
- En kalender eller liste over foreningens årshjul/aktiviteter


Om underviseren

Rikke Knudsen er selvstændig yogalærer, og har en professionel baggrund som skolelærer samt er cand.mag i Læring og Forandringsprocesser. Siden hun oprettede sit selvstændige virke i 2017, har hun brugt de sociale medier aktivt til at bygge en kundegruppe op, hvor hun fokuserer på dels den visuelle identitet samt den personlige interaktion med sine følgere. Rikke har selv været aktiv gymnast og instruktør, og har siden hen levet af at formidle til både børn, unge og voksne.

Hjemmeside: www.inhaleexhale.dk 

 

By- og Kulturforvaltningen