Spring til indhold

Kurser

Hvilket ansvar har man som bestyrelsesmedlem? Find ud af det på et af forårets fantastiske kurser.

Bliv klogere på din rolle som bestyrelsesmedlem på et af forårets kurser

Bladene springer ud, solen skinner, og sindet åbner sig.

Hvorfor ikke udnytte forårets optimisme og energiudledning til at styrke dine kompetencer inden for foreningslivet? Dette forår udbyder Odense Kommune traditionen tro flere forskellig kurser til de folkeoplysende foreninger, og der er stadig pladser tilbage. 

Sidder du i bestyrelsen i den lokale klub, men er lidt usikker på dine opgaver og dit ansvar, så kan du tilmelde dig kurset Bestyrelsens arbejde, opgaver og ansvar og få fuldstændig styr på din rolle. På kurset vil du blive klogere på foreningen som en juridisk størrelse, generalforsamlingens rolle, tilrettelæggelse af bestyrelsens arbejde, styring af økonomien og meget mere. 

Kurset afvikles den 6. maj kl. 17-20 i Odense Idrætshal, men skynd dig at melde dig til, for det er et ekstrakursus, og det første blev hurtigt fyldt op.

Flere kurser og Anders Lund Madsen

Hvis ovenstående ikke er relevant for dig, så er der blandt andet også kurser i at lære at lave mobilvideoer, en introduktion til Conventus og fokus på den personlige udvikling. Er du interesseret så se mere på vores hjemmeside

På kurset "Mobilvideo for foreninger" er alle pladser besatte. Afhold dig ikke fra at tilmelde til ventelisten. Bliver den for lang, så opretter vi endnu et kursus.

Endelig er der god grund til at sætte kryds i kalenderen den 5. november. Her afholdes det traditionsrige Fyraftensmøde for foreningerne nemlig, og denne gang kommer journalist Anders Lund Madsen og holder foredrag. Der er allerede 52 tilmeldte og vi har 300 pladser!

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte Vivian Glasdam fra Fritid og Folkeoplysning på vgs@odense.dk eller tlf. 65515311

By- og Kulturforvaltningen