Spring til indhold

Så er der nyt på kursusfronten

Så er det blevet kursus-tid. Lær for eksempel at blive en skarp mødeleder eller at lave en velproduceret mobilfilm.

Billede af skilt med henvisning til kursuscenter

Dette efterår tilbyder vi otte forskellige kurser, som både er inspirerende og fyldt med konkret og brugbar viden. På kurset mødeledelse lærer du for eksempel, hvordan du gennemfører et fokuseret møde uden for mange afstikkere fra dagsordenen. Og går du med en ønske om at lære, hvordan du laver en flot mobilfilm, som kan bruges på foreningens Facebook-side, så er det nu, du skal slå til.

 

Det gode møde

På kurset mødeledelse vil underviser Michael Fjeldgaard give tips og tricks til, hvordan man som mødeleder afholder et stramt, produktivt og engage-rende møde. 

På kurset lærer du, hvordan du laver en skarp dagsorden, og hvordan du stopper den tsunami af meningsudveklinger, som nogen gange opstår på et møde. Du lære også, hvordan du engagerer alle i mødet - også dem, som måske er tilbageholdende med at sige noget i forsamlinger. 

Når folk går hjem fra et møde, skal de have følelsen at være blevet hørt, og at alt på dagsordenen blev nået, siger Michael Fjeldgaard.

I løbet af kurset, som afvikles over to dage, vil han også afsløre, hvorfor det er en rigtig dårlig idé at have orienteringspunkter på en dagsorden.

Få styr på teknikken

Er man allerede en super skarp mødeleder, er det helt nye kursus “Mobilvideoer for foreninger” måske mere interessant. Her stiller fotograf og redige-ringstekniker Kristina Thiesen al sin viden til rådighed og guider sikker og kompetent igennem alle tekniske såvel som fortælletekniske spørgsmål. Og selv om det lyder svært, skal man ikke lade sig afskrække, for det er “ski’ ikke så farligt”, siger hun. 

Jeg laver et kursus som er meget hands-on, for man lærer kun ved at prøve sig frem. Tit er den største barriere, at folk ikke ved, hvordan de kommer i gang, men det lærer de hos mig.

På kurset får man det grundlæggende, så man kan tage hjem og arbejde videre med det, lyder det fra Kristina Thiesen. 

Udover de to omtalte kurser er følgende kurser også tilgængelige dette efterår: GDPR, Fundraising, Conventus, Opfølgning på fundraiserdage, Regnskabsafslutning og arbejdsrutiner og fyraftensmøde den 7/11.

Få et overblik over alle kurserne

 

 

 

By- og Kulturforvaltningen