Spring til indhold

Hop med på vognen og få Conventus

Få hjælp til at administrere aktiviteterne i foreningen. I 2019 betaler Odense Kommune for en opsætning af it-systemet Conventus.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontaktinformation
65 51 53 11

Fritid og Folkeoplysning

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Email

fritid.bkf@odense.dk

Flere og flere foreninger benytter it-systemet Conventus til at holde styr på indmeldinger, kontingent, lokalebookinger og GDPR. Er I ikke hoppet med på vognen endnu, kan det stadig nås. Og endda med en rabat. 

Odense Kommune betaler nemlig ikke kun for det første års abonnement i 2019, men også for en opsætning af systemet.

Med en opsætning af Conventus slipper man for mange it-hovedpiner, fortæller Julie fra SJ Hjælp, der har specialiseret sig i Conventus. 

Hvis folk ønsker det, kan de få et køreklart og skræddersyet system til at tage i brug. Det gør det nemt at komme i gang. Man kan også bare få råd og vejledning og selv sidde med fingrene i systemet, hvis man ønsker det, siger Julie.

Et økonomisk boost

SJ Hjælp har hjulpet foreninger, som har medlemstal, der strækker sig fra 30 til 2000, og generelt oplever SJ Hjælp, at Conventus giver foreningerne et økonomisk boost.

Tingene bliver sat mere i system, og det giver et andet cash-flow. Der ligger for eksempel en automatisk opkrævningsmulighed i systemet, og det sikrer, at mange af dem, man tidligere skulle rykke for betaling får betalt til tiden, siger hun. 

Afhængig af ønsker og foreningernes evne til at rykke på ting, tager det alt imellem 14 dage og 6 måneder at få Conventus sat op, fortæller Julie. 

Efter opsætningen tilbyder SJ Hjælp et driftsmøde en gang om måneden i tre måneder for at sikre, at brugerne har en god forståelse af systemet. 

Opdateret 14-05-2019

By- og Kulturforvaltningen