Spring til indhold

OBBC får vist centeret frem

OBBC har samarbejdet med flere skoler, og alle går fra forløbene med plus på kontoen, fortæller Peter William Mølhøj, centerchef ved OBBC

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontaktinformation
65 51 53 06

Fritid og Folkeoplysning

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Email

fritid.bkf@odense.dk

OBBC får vist centeret frem, og lærerne får ny viden med hjem. Sådan opsummerer Peter William Mølhøj, centerchef ved OBBC, fordelene ved de samarbejder, som centeret har etableret med skoler ved hjælp af Idrætspuljen.

Vi har uddannede instruktører med et højt fagligt niveau, og det nyder børnene, men også lærerne godt af. Når de kommer på besøg ved os, får lærerne ny viden og øvelser, som de kan bruge i timerne på skolen, med hjem, og vi får mulighed for at vise centeret frem, siger Peter William Mølhøj.

 

Positiv omtale

Og lige nøjagtig for OBBC er det en god ting at få folk ind i centeret, for det kan hænde, at folk har en lidt forkert opfattelse af centeret.

Vores klub startede som en bodybuilderklub, men det er det ikke mere. Nu er det et helt almindeligt fitness-center, hvor der kommer folk i alle aldre. Det får vi mulighed for at få vist frem, lyder det fra Peter William Mølhøj, der har en forhåbning om, at samarbejdet med skolerne fører til flere medlemmer af OBBC.

Det er klart, at vi gerne vil have flere medlemmer, og selv hvis samarbejdet ikke fører til direkte medlemmer, så håber vi, at skolerne har været så glade for samarbejdet, at de omtaler vores forening positivt, siger han.

Indtil videre har OBBC faciliteret træningsforløb for børn fra blandt andet Odense Friskole, Rosengårdsskolen og Tarup Skole. Og centerchefen har ingen planer om at drosle ned for samarbejdet med skolerne.

Så længe Idrætspuljen eksisterer, vil vi blive ved med at bruge den, siger han. 
 

Opdateret 13-09-2019

By- og Kulturforvaltningen