Kløvermosevej – ændring fra 2 til 3 spor

Odense Kommune ændrer Kløvermosevej på strækningen mellem Roesskovsvej og Sdr. Boulevard, så der bliver 2 spor i retning mod Sdr. Boulevard og 1 spor i retning mod Roesskovsvej.

Ændringen vil forbedre rejsetiden for de bilister, der kører i retning mod Sdr. Boulevard – især i myldretiden.

Forbedringen betyder desuden, at alle køresporene bliver smallere, da der fremover vil være 3 spor i stedet for 2. Hastighedsbegrænsningen vil fortsat være 60 km/t i begge retninger, og i retning mod Sdr. Boulevard vil der ikke længere være sammenfletninger. Dette skaber mere tryghed og bedre trafiksikkerhed.

Højre ind - højre ud fra Elsesmindevej

Venstresvingsbanen til friluftsbadet og kolonihaverne ved Elsesmindevej nedlægges, så man fremover kun må køre højre ind og højre ud.

Dobbeltrettet cykelsti mellem Roesskovsvej og Elsesmindevej

Derudover etableres der en dobbeltrettet cykelsti mellem Roesskovsvej og Elsesmindevej, så man kan cykle til og fra friluftsbadet/kolonihaverne uden at skulle krydse 3 kørespor på Kløvermosevej.

Kort over udvidelse af Kløvermosevej

Tidsplan

Arbejdet udføres fra september til december 2019.

De første dele af arbejderne gennemføres som natarbejde på hverdage i tidsrummet 22.00-05.00.

Arbejdet flytter sig og vil ikke foregå samme sted hver nat:

• Strækningen mellem Sdr. Boulevard og Falen udføres den 23/9-27/9
  • Strækningen mellem Falen og Roesskovsvej udføres den 30/9-8/10

Der etableres venstresvingsforbud til og fra Elsesmindevej fra mandag den 30. september. Venstresvingsforbuddet er permanent.

Anlægsarbejderne med cykelstien vil foregå i dagtimerne efter den 8/10.

Kontakt

Har du spørgsmål til arbejdet, kan du kontakte projektleder Henrik Christoffersen, Odense Kommune, på hcsen@odense.dk.

Opdateret 14-10-2019