Spring til indhold

Cykelparkering

Hvis du pendler til Odense hver dag, så har du mulighed for at parkere din cykel i den aflåste cykelparkering under den gamle banegård.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Cykelparkering under den gamle banegård

Borgerservice, Borgernes Hus

Østre Stationsvej 15
5000 Odense C

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Digital Post

Parkering >> Cykelparkering

Priser for cykelparkering:

Der kan gives adgang til den aflåste cykelparkering for henholdsvis 6 måneder eller 12 måneder. Adgangen er gratis dog er der et depositum på 100 kr. for nøglebrik.

 

Praktisk information:

Første gang du køber en nøglebrik, skal du møde personligt op i BorgerService.

 

Hvis du ønsker at forny din brik kan du skrive til os på den digitale postkasse, med oplysning om dit nøglebrik nummer, navn, telefonnummer, samt om du ønsker adgang fornyet med 6 måneder eller 12 måneder.

 

Behandlingstid 14 dage.

 

Ansvar

Det er på eget ansvar at benytte cykelkælderen. Odense Kommune kan ikke stilles til ansvar for hærværk, tyveri eller lign. på cykler eller andre genstande.

 

Tilbagebetaling af depositum

Hvis man ikke ønsker at benytte cykelkælderen efter den periode, man har betalt for, kan man få sit depositum for nøglebrikken tilbage. Dette skal dog senest ske 3 måneder efter, nøglebrikken er udløbet. Herefter bortfalder depositum, og man bliver slettet fra systemet, så pladsen kan gå til en anden.

 

Tilbagebetaling af depositum sker ved henvendelse til BorgerServiceCenter, hvor nøglebrik samt gyldig ID skal medbringes.

 

Tilbagebetaling af depositum for nøglebrikker oprettet/fornyet før den 1. december 2010, vil først blive annulleret 6 måneder efter udløbet betalingsperiode.

 

Få overblik over øvrig cykelparkering i Odense bymidte på Odense Rundt

 

By- og Kulturforvaltningen