Spring til indhold

Anlægsprojekter - Bynet 2021

I løbet af 2021 udføres en række anlægsprojekter i forbindelse Bynet 2021.

Buslommer på Ringvejen udvides

I Bynet 2021 etableres ”Ringruten”. Den skal via ringvejen betjene en masse vigtige rejsemål uden om Odense centrum. Derfor udvider vi de nuværende buslommer på ringvejen, så de passer til målene for en ledbus. 

Arbejdet udføres fra juni til oktober 2021.

Buslomme på Kløvermosevej

 

Nye stoppesteder på Rismarksvej

På Rismarksvej etablerer vi nye stoppesteder. Derudover inddrager vi den ene vognbane til bussen op mod lyskrydset ved Højemarksvej/Rismarksvej, så bussens rejsetid forbedres. Vi etablerer samtidig en fodgængerovergang i lyskrydset ved Rismarksvej/Højemarksvej. 

Arbejdet udføres fra juli til september 2021.

Nye stoppesteder på Rismarksvej

 

 

Ny endestation i Tietgenbyen

I Bynet 2021 skal Tietgenbyen betjenes af ”Myldretidsruten”. Den kobler erhvervsområdet op på letbanestationen ved Rosengårdcentret. Derfor har den nye busrute behov for en endestation til chaufførerne. Derudover etablerer vi en buslomme ved stoppestedet og en krydsningshelle fra C. F. Tietgens Boulevard over Nørrebjergvej. Der bliver sat cykelstativer op ved stoppestedet. 

Arbejdet udføres fra juni til august 2021.

Nye endestation i Tietgenbyen

 

 

Ny endestation i Kirkendrup

I Kirkendrup ved Stærehusvej etablerer vi en ny endestation og vendesløjfe til bussen. Busstoppestedet på Stærehusvej efter Kirkendrup bliver flyttet til den nye vendesløjfe, så du skal tage bussen derfra i stedet. Du kan f.eks. komme dertil via stisystemet i området. Der kommer også cykelstativer ved stoppestedet. 

Arbejdet udføres fra juni til august 2021.

Ny endestation i Kirkendrup

By- og Kulturforvaltningen