Renovering af Nørregade, Dansestræde og Gravene

Nørregade (sydlig del), Dansestræde og Gravene skal renoveres i 2021. Se mere herunder.

Aktuelt om renoveringen

Januar 2021

Renoveringen går i gang fra uge 3, hvor VandCenter Syd går i jorden i Nørregade med deres ledningsrenovering. De starter i Nørregade syd ved Fisketorvet og arbejder sig op mod Odense Slot. Dette er første etape af arbejdet, som varer frem til sommer.

Nørregade (syd) lukkes for trafik ved Gravene og ved overgangen til Odense Slot, mens arbejdet står på.

Der er stadig muligt at køre ind på Gravene fra Asylgade, ligesom Dansestræde stadig er åben.

Adgang til de private p-pladser i Dansestræde er også stadig åben.

Se mere om VandCenter Syds arbejde.

Øvrige etaper for renoveringen vil fremgå af siden, når vi kender den nøjagtige dato.

Spørgsmål til renoveringsprojektet

VandCenter Syd: på  www.vandcenter.dk/her-arbejder-vi/noerregade finder du kontaktperson og flere informationer.

Affaldssug i projektområdet: Vivian Andersen, Odense Kommune på viva@odense.dk

Projektet generelt: projektleder Jette Schmalfeldt

Du kan også orientere dig på siden med spørgsmål og svar - den opdateres løbende.

Tidligere nyheder fra projektet

November 2020

Der har været afholdt møde med erhvervsdrivende i projektområdet den 25. november. Der kom mange gode spørgsmål, som vi vil samle på en side med "Spørgsmål og svar om renoveringen".

Se optagelsen fra mødet her. Optagelsen af mødet varer cirka en time, og det er muligt at spole. Du kan også se præsentationen som pdf i stedet.

November 2020

Corona-situationen betyder, at Odense Kommune har valgt at informere generelt om projektet her på hjemmesiden. Der vil dog blive afholdt et digitalt møde med erhverv i området for at orientere om varelevering, adgang til butikker i anlægsperioden osv. Erhvervsdrivende i området bliver inviteret via e-boks i midten af november. Mødet forventes afholdt i slutningen af november.

Efter mødet vil hjemmesiden igen blive opdateret med relevant viden fra mødet, som alle kan orientere sig i.

Hvis anlægsfasen giver anledning til yderligere og mere specifik kommunikation, tager vi direkte kontakt til dem, der berøres eller er særlige interessenter.

August 2020

Odense Byråd har den 19. august 2020 bevilliget økonomi til projektet. Selve projektet har opstart i begyndelsen af 2021.

Dekorativt billede

Se projektet og læs mere om "Renovering af Nørregade (syd), Gravene og Dansestræde

Læs baggrunden for renoveringen