Ny Vestergade

Ny Vestergade skal renoveres, og der skabes mere plads til cyklister, fodgængere og byliv

Odense Byråd har besluttet at renovere Ny Vestergade, så der skabes mere plads til cyklister, fodgængere og byliv.

Renoveringen koordineres med VandCenter Syd, der skal udføre ledningsarbejder i gaden.

Arbejdet forløber over to faser. Først arbejder VandCenter Syd i gaden, og herefter lægger Odense Kommune klinkebelægningen. Arbejdet med belægningen forventes afsluttet i april 2018. Gaden åbner for alle trafikanter den 14. maj 2018.

Nyt fra Ny Vestergade

April 2018:

Ny Vestergade indvies officielt den 14. maj. Der vil være forskellige aktiviteter fra kl. 15.00, og bla. vil rådmand Jane Jegind holde en kort "åbningstale". Program for dagen.

April 2018:

Ny Vestergade er stort set færdig. De sidste arbejder afsluttes nu, så gaden kan åbne for alle den 14. maj. Beboere kan allerede nu køre til deres private parkeringspladser i gårdene. Læs mere om færdiggørelsen af Ny Vestergade.

Marts 2018:

Den 7. marts var beboere og erhverv i Ny Vestergade inviteret til kaffe for at få en status på Ny Vestergade.Flere beboere lagde vejen forbi Galleri Rasmus, men hvis du ikke nåede det, så se en status fra mødet.

Marts 2018:

Belægningen er så godt som færdig, men arbejdet må nu ligge stille pga. den hårde frost. Vi forventer, at belægningen er klar til april.

Februar 2018:

Belægningen i Ny Vestergade er stort set færdig. Beboere og erhvervsdrivende mødes i uge 10 med projektleder til en snak om, hvornår gaden åbner, hvad der mangler at blive lavet osv. Umiddelbart efter mødet kommer informationer fra mødet ind her på siden.

November 2017:

Vejret viser sig fra sin pæne side, og det betyder, at vi kan fortsætte arbejdet i Ny Vestergade. Der vil derfor ikke være pause i arbejdet efter den 1. december. Renoveringen fortsætter så længe, at vejret tillader det, og så længe entreprenøren kan stå inde for kvaliteten af arbejdet.

Oktober 2017:

Arbejdet med at renovere kloaksystemet omfatter arbejder helt ind til ejendommenes tagnedløb. Derfor er det ikke muligt at køre ind i gaden.

Der henvises til de nye parkeringspladser i Filosofhaven – eller andre offentligt tilgængelige pladser. Få overblik i app'en Odense Rundt.

Cykler henvises til at benytte Søndergade.

August 2017:

Arbejdet med at renovere Ny Vestergade sætter for alvor i gang, nu hvor HCA Festivals er afsluttet. Ny Vestergade spærres derfor for al trafik fra den 4. september indtil forventeligt 30. november, som er første fase af arbejdet. Der er omkørsel via Søndergade.

I weekenden den 9. - 10. september bliver Filosofgangen spærret i lyskrydset, og der bliver etableret omkørsel.

Alternative ruter kan ses i app'en Odense Rundt eller på www.odenserundt.dk.

Juli 2017: Orientering til beboere og erhverv

Odense Kommune og VandCenter Syd har orienteret beboere og erhverv i Ny Vestergade, at arbejdet med at renovere gaden går i gang i slutningen af august.

Opdateret 06-05-2018