Ny Vestergade

Ny Vestergade skal renoveres, og der skabes mere plads til cyklister, fodgængere og byliv

Odense Byråd har besluttet at renovere Ny Vestergade, så der skabes mere plads til cyklister, fodgængere og byliv.

 

Renoveringen koordineres med VandCenter Syd, der skal udføre ledningsarbejder i gaden. Arbejdet kommer til at forløbe i to faser:

 

1. fra slutningen af august til 1. december 2017. Opdateret november 2017: arbejdet fortsætter, så længe vejret tillader det
2. fra 1. marts – ultimo maj 2018

 

Nyt fra Ny Vestergade

November 2017:

Vejret viser sig fra sin pæne side, og det betyder, at vi kan fortsætte arbejdet i Ny Vestergade. Der vil derfor ikke være pause i arbejdet efter den 1. december. Renoveringen fortsætter så længe, at vejret tillader det, og så længe entreprenøren kan stå inde for kvaliteten af arbejdet.

 

Oktober 2017:

Arbejdet med at renovere kloaksystemet omfatter arbejder helt ind til ejendommenes tagnedløb. Derfor er det ikke muligt at køre ind i gaden.

Der henvises til de nye parkeringspladser i Filosofhaven – eller andre offentligt tilgængelige pladser. Få overblik i app'en Odense Rundt.

Cykler henvises til at benytte Søndergade.

August 2017:

Arbejdet med at renovere Ny Vestergade sætter for alvor i gang, nu hvor HCA Festivals er afsluttet. Ny Vestergade spærres derfor for al trafik fra den 4. september indtil forventeligt 30. november, som er første fase af arbejdet. Der er omkørsel via Søndergade.

I weekenden den 9. - 10. september bliver Filosofgangen spærret i lyskrydset, og der bliver etableret omkørsel.

Alternative ruter kan ses i app'en Odense Rundt eller på www.odenserundt.dk.

 

Juli 2017: Orientering til beboere og erhverv

Odense Kommune og VandCenter Syd har orienteret beboere og erhverv i Ny Vestergade, at arbejdet med at renovere gaden går i gang i slutningen af august.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Opdateret 02-01-2018

By- og Kulturforvaltningen