Spring til indhold

Demensugen (19.-25. september)

Demensugen sætter fokus på demens og på alt det, der gør, at Odense kan kalde sig en demensvenlig by. Demensugen består af forskellige arrangementer i Odense - alle med demens og erindring som omdrejningspunkt. Se nærmere nedenfor.

Onsdag

Alzheimerdagen

Kom og vær med, når Alzheimerforeningen, Demensfællesskabet Fyn og Odense Kommune markerer årets Alzheimerdag med et arrangement i Skibhuscenteret. Som sædvanlig får du mulighed for at høre spændende oplæg om demens samt møde medarbejdere fra forskellige tilbud for mennesker med demens.

Klik her og se invitation samt dagens program

Torsdag

Foredrag med Kasper Fricke
Kasper Fricke, som gennem sin dokumentar ”Er du der, far?” fortalte om sin familie og demens, holder foredrag kl. 19 – 21 i Demensfællesskabet Fyn, Skibhusvej 52, B2, 5000 Odense C. Pris 100 kr.

Tilmeld dig her

Lørdag

Åbent Hus, Demensfællesskabet Fyn
Demensfællesskabet Fyn holder åbent hus fra kl. 11-14, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og høre om stedets muligheder for rådgivning og aktiviteter.
Demensfællesskabet, Skibhusvej 52, 5000 Odense C


Hele ugen

FynBus sætter fokus på demens gennem en række spots i busserne. Desuden fortsætter chaufførerne i FynBus med at uddanne sig til Demensvenner.

Ældre- og Handicapforvaltningen