Spring til indhold

Til dig, der har brug for Borgerservice

Borgerservice - husk at bestille tid til dit ærinde. Du skal desuden bære mundbind ved ekspeditioner.

Borgerservice er åben - husk tidsbestilling

Du skal bestille tid til dit ærinde, inden du møder op i Borgerservice. Husk at bære mundbind ved ekspeditioner i Borgerservice.

Hvorfor skal jeg bestille en tid for at få hjælp?

Det er for at begrænse corona-smitten ved at for mange mennesker samles på et sted. Med en tid behøver du heller ikke stå i kø.

 

Hvor bestiller jeg tid?

Du bestiller din tid her. Det er kun muligt at få hjælp i Borgerservice, hvis du på forhånd har bestilt tid. Fra den 21. december 2020 vil der grundet den seneste udvikling i Covid-19 være reduceret mulighed for at booke en tid i Borgerservice. Det vil ligeledes kun være muligt at få hjælp til at foretage indrejse, NemID eller fornyelse af dit pas eller kørekort. Mød først op umiddelbart før din tid - så samles der ikke for mange mennesker i venteområdet.

 

Kan jeg møde op i Borgerservice uden en tid?

Nej, det kan du desværre ikke. Du skal booke en tid, og så kan du møde op. Fordelen er, at du ikke skal stå i kø i Borgerservice.

 

Jeg har spørgsmål til tidsbestillingen - hvad gør jeg?

Du er velkommen til at kontakte Kontaktcenteret på 66131372. Så hjælper de dig videre.

 

Jeg kan ikke finde en ledig tid. Hvad gør jeg?

Der er stor efterspørgsel på pas og kørekort. Vi lægger løbende nye tider ud. Så finder du ikke en tid, så prøv igen den næste hverdag.

 

Jeg har ikke adgang til en pc, så jeg kan ikke booke en tid. Hvad gør jeg?

Ring til os på 66131372, så hjælper vi dig.

 

Skal jeg bære mundbind i Borgerservice?

Ja, du skal bære mundbind, når du færdes i Borgerservice.

 

Jeg har været ude at rejse og opfordres til at blive hjemme i 14 dage. Kan jeg stadig komme ind til min tid, der ligger i den periode?

Du bør få en ny tid efter de 14 dage. Danskerne opfordres kraftigt til at blive hjemme efter en udlandsrejse for at dæmme op for smitterisikoen. Du kan se mere på Udenrigsministeriets side.

 

Jeg har en tid, men føler mig ikke helt frisk. Kan jeg møde op alligevel?

Af hensyn til medarbejdere og andre besøgende i Borgernes Hus er det fortsat vigtigt, at man ikke møder op, hvis man har symptomer på sygdom. 

 

By- og Kulturforvaltningen