Til dig, der har brug for Borgerservice

Borgerservice - sådan gør vi under corona-virus

Odense Kommunes Borgerservice tlf. 66 13 13 72 har åbent for telefonhenvendelser på alle hverdage - se åbningstiderne her.

Der er lukket for personlig henvendelse hos Borgerservice i Borgernes Hus på Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C på grund af coronavirus/covid-19.

Lukningen gælder fra den 12. marts og foreløbig til og med mandag den 13. april 2020.

Hvis du har et akut behov for hjælp, kan du ringe på tlf. 66 13 13 72 og få hjælp til at bestille en tid.

Ofte stillede spørgsmål og svar om Borgerservice

Er Borgerservice åben?

Borgerservice er lukket for personligt fremmøde, men du kan kontakte os på telefonen på 66 13 13 72.

Hvad gør jeg, når jeg har brug for et pas lige nu?

Pas udleveres kun ved akut behov. Du skal kontakte os på tlf. 66131372 for at få mere information.

Hvad gør jeg, når jeg har brug for et kørekort lige nu?

Kørekort udleveres kun ved akut behov. Ring til os på 66131372, så får du mere information.

Hvad med den tid, jeg allerede har bestilt i Borgerservice?

Borgerservice er lukket til og med den 13. april 2020. Vi er derfor nødt til at aflyse tider i den periode. Der er sendt besked ud via sms eller e-mail til dig, der har bestilt tid, og den bestilte tid er annulleret. Du bedes bestille en ny tid efter nedlukningen.

Kan min partner og jeg blive viet på Odense Rådhus?

Vi vil gerne bede dig kontakte os på 66131372, hvis du og din partner skal vies. Som udgangspunkt gennemføres vielser, der er planlagt i lukkeperioden.

Hvordan får jeg udleveret et nyt NemID-kort?

Der er lukket for personligt fremmøde i Borgerservice. Derfor skal du på anden vis bestille dit NemID. På www.odense.dk/borger/borgerservice/nemid har vi samlet en række muligheder for dig til at få fornyet dit NemID. Læs dem, inden du kontakter Borgerservice på 66131372.

Jeg skal flytte til Danmark. Hvordan forholder jeg mig?

Borgerservice er i øjeblikket lukket på grund af coronavirus. Vi beder dig kontakte os på telefon 66 13 13 72 eller sende din forespørgsel via digital post. Du skal bruge linket i kontaktboksen.

Odense Citizen Service is temporarily closed because of corona-virus. If you have questions regarding entering Odense Municipality, we kindly ask you to or call Odense Municipality via telephone: 78 76 48 12. You can also send your inquiry via digital mail. Please use link in the contact box.