Spring til indhold

Til dig, der har brug for Borgerservice

Borgerservice - sådan gør vi, når vi genåbner

Borgerservice åbner den 28. maj - opdateret 27.05.2020

Fra torsdag den 28. maj åbner dørene til Borgerservice igen for borgere. Som noget nyt skal man bestille tid, inden man møder op. Borgerservice forventer, at mange ønsker at møde op for at få hjælp, og derfor henstiller vi til, at man ikke booker en tid de første dage, hvis det kan vente.

Hvorfor skal jeg bestille en tid for at få hjælp?

Det er for at begrænse corona-smitten ved at få mange mennesker samles på et sted. Med en tid behøver du heller ikke stå i kø.

 

Hvor bestiller jeg tid?

Du bestiller din tid her. Det er kun muligt at få hjælp i Borgerservice, hvis du på forhånd har bestilt tid. Dette gælder, uanset hvad du ønsker hjælp til. Mød først op umiddelbart før din tid - så samles der ikke for mange mennesker i venteområdet.

 

Kan jeg møde op i Borgerservice uden en tid?

Nej, det kan du desværre ikke. Du skal booke en tid, og så kan du møde op. Fordelen er, at du ikke skal stå i kø i Borgerservice.

 

Jeg har spørgsmål til tidsbestillingen - hvad gør jeg?

Du er velkommen til at kontakte Kontaktcenteret på 66131372. Så hjælper de dig videre.

 

Jeg kan ikke finde en ledig tid. Hvad gør jeg?

Der er her i starten stor efterspørgsel på pas og kørekort. Vi lægger løbende nye tider ud. Så finder du ikke en tid, så prøv igen den næste hverdag.

 

Jeg har ikke adgang til en pc, så jeg kan ikke booke en tid. Hvad gør jeg?

Ring til os på 66131372, så hjælper vi dig.

 

Er Borgernes Hus klar til, at der igen kommer folk i huset?

Ja, vi har gjort klar til, at der atter er åbent. Alle besøgende bliver mødt af tydelig skiltning og vejledning, som lever op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer. 

 

Jeg har været ude at rejse og opfordres til at blive hjemme i 14 dag. Kan jeg stadig komme ind til min tid, der ligger i den periode?

Du bør få en ny tid efter de 14 dage. Danskerne opfordres kraftigt til at blive hjemme efter en udlandsrejse for at dæmme op for smitterisikoen. Du kan se mere på Udenrigsministeriets side.

Jeg har en tid, men føler mig ikke helt frisk. Kan jeg møde op alligevel?

Af hensyn til medarbejdere og andre besøgende i Borgernes Hus er det fortsat vigtigt, at man ikke møder op, hvis man har symptomer på sygdom. 

 

By- og Kulturforvaltningen