Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. Voksentandplejen og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. Voksentandplejen (special- og omsorgstandpleje) og håndtering af Covid-19 (Coronavirus).

Kontaktinformation

Kontaktinformation

Omsorgstandplejen

Grønløkkevej 30, 1. sal
5000 Odense C

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Email

omsorgstandplejen.buf@odense.dk

Voksentandplejen har åbent som normalt og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for brugen af værnemidler mv.

Vi kan kontaktes på tlf. 65 51 55 06 alle hverdage mellem kl. 08:00 og 15:00. Der er desuden et akutberedskab på kørsel til patienter, der under ingen omstændigheder kan tilgå klinikken. 

Hvis du oplever behov for akut tandlægehjælp uden for klinikkens åbningstid, skal du kontakte Tandlægevagten (lørdag/søndag/helligdage), tlf. 99 44 08 09 eller en privat tandlæge. I tilfælde af større ulykkesrelaterede tandskader henviser vi til skadestuen.

BEMÆRK: Af hensyn til at minimere smitterisiko, må du KUN komme på klinikken, hvis du på forhånd har aftalt en tid via telefon. Har du modtaget en indkaldelse fra os, må du også gerne møde op. Center for Tandpleje forbeholder sig retten til at afvise patienter, der ikke har aftalt tid. 
Borgere og medfølgende pårørende, der allerede er smittet med Covid-19 eller har symptomer såsom feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød, må ikke møde op på klinikken.

Børn- og Ungeforvaltningen