Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. Voksentandplejen og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. Voksentandplejen (special- og omsorgstandpleje) og håndtering af Covid-19 (Coronavirus).

Kontaktinformation

Kontaktinformation

Omsorgstandplejen

Grønløkkevej 30, 1. sal
5000 Odense C

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Email

omsorgstandplejen.buf@odense.dk

Hvad sker der med mine planlagte tider til behandling/undersøgelse – og hvad gør jeg ved akut tandpine?

Alle ikke-akutte, planlagte aftaler udskydes. Det gælder behandlinger og almindelige undersøgelser – både på klinikken på Grønløkkevej og på de enkelte plejecentre. Du bliver ringet op med tid til en ny aftale, når det igen er muligt.


Ved uopsættelig og akut brug for tandlægehjælp ved fx tandpine kan du kontakte Voksentandplejen (Omsorgs- og Specialtandplejen) på tlf. 65 51 55 06 alle hverdage mellem kl. 08:00 og 15:00. Der er desuden et akutberedskab på kørsel til patienter, der under ingen omstændigheder kan tilgå klinikken. 


BEMÆRK: Af hensyn til at minimere smitterisiko, må du KUN komme på klinikken, hvis du på forhånd har aftalt en nødbehandlingstid via telefon.Center for Tandpleje forbeholder sig derfor retten til at afvise patienter, der ikke har aftalt en tid pr. telefon.


Borgere eller pårørende, der allerede er smittet med Covid-19 (Coronavirus), eller selv har symptomer såsom feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød, må ikke møde op på klinikken eller rekvirere udekørsel. 

 

Børn- og Ungeforvaltningen