Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. Tandreguleringscenter Fyn og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. Tandreguleringscenter Fyn og håndtering af Covid-19 (Coronavirus).

Kontaktinformation

Kontaktinformation

Tandreguleringscenter Fyn

Grønløkkevej 30
5000 Odense C

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Email

tandreguleringscenterfyn@Odense.dk

Hvad sker der med mine tider til behandling – og hvad hvis jeg får problemer med bøjlen?

Tandreguleringscenter Fyn er i gang med den gradvise åbning af klinikken. Vi kigger dog løbende ind i journaler og aftaler og vurderer for hver enkelt igangværende patient, om der er behov for at kontakte patienten for direkte vejledning, at indkalde patienten til kontrol eller andet.

 

Har du fået aflyst en tid, vil du få tilsendt en ny, når det igen er muligt.


Vi har fortsat lang venteliste til undersøgelser i tandreguleringscenteret, så den gradvise åbning betyder desværre ikke også, at vi igen kan begynde at indkalde nye patienter i større omfang.


Ved uopsættelig og akut brug for tandlægehjælp til din bøjle eller spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte Tandreguleringscenter Fyn, tlf. 65 51 55 50 alle hverdage mellem kl. 08:00-12:00.


BEMÆRK: Af hensyn til at minimere smitterisiko ved COVID-19, må du KUN komme på klinikken, hvis du på forhånd har aftalt en tid via telefon. Har du modtaget en indkaldelse fra os, må du også gerne møde op. Center for Tandpleje forbeholder sig retten til at afvise patienter, der ikke har aftalt tid.

Borgere og medfølgende pårørende, der allerede er smittet med Covid-19 (Coronavirus), eller selv har symptomer såsom feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød, må ikke møde op på klinikken.


Opstår der behov for akut tandlægehjælp uden for klinikkernes åbningstid, gælder det, som vanligt, at du skal kontakte Tandlægevagten (lørdag/søndag/helligdage) eller en privat tandlæge.

 

Børn- og Ungeforvaltningen