Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. Tandreguleringscenter Fyn og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. Tandreguleringscenter Fyn og håndtering af Covid-19 (Coronavirus).

Kontaktinformation

Kontaktinformation

Tandreguleringscenter Fyn

Grønløkkevej 30
5000 Odense C

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Email

tandreguleringscenterfyn@Odense.dk

Tandreguleringscenter Fyn er åbent for alle behandlinger og undersøgelser og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for brugen af værnemidler mv.

Får du problemer med bøjlen, eller har du spørgsmål til dine tider i tandreguleringscenteret, kan du ringe i klinikken alle hverdage mellem 08:00 og 12:00 på telefon 65 51 55 50.

BEMÆRK: Af hensyn til at minimere smitterisiko, må du KUN komme på klinikken, hvis du på forhånd har aftalt en tid via telefon. Har du modtaget en indkaldelse fra os, må du også gerne møde op. Center for Tandpleje forbeholder sig retten til at afvise patienter, der ikke har aftalt tid. 
Borgere og medfølgende pårørende, der allerede er smittet med Covid-19 eller har symptomer såsom feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød, må ikke møde op på klinikken.

Hvis du oplever behov for akut tandlægehjælp uden for klinikkens åbningstid, skal du kontakte Tandlægevagten (lørdag/søndag/helligdage), tlf. 99 44 08 09 eller en privat tandlæge.

Børn- og Ungeforvaltningen