Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. Børne- og Ungetandplejen og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. Børne- og Ungetandplejen og håndtering af Covid-19 (Coronavirus).

Kontaktinformation

Kontaktinformation

Center for Tandpleje

Grønløkkevej 28A
5000 Odense C

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Email

tandplejen@odense.dk

Børne- og ungetandplejen er åbent for alle behandlinger og undersøgelser og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for brugen af værnemidler mv. 

BEMÆRK: Af hensyn til at minimere smitterisikoen, må du KUN komme på klinikken, hvis du på forhånd har aftalt en tid via telefon. Har du modtaget en indkaldelse fra os, må du også gerne møde op. Center for Tandpleje forbeholder sig retten til at afvise patienter, der ikke har aftalt tid. 

Borgere og medfølgende pårørende, der er smittet med Covid-19 eller har symptomer som feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød må ikke møde op på klinikken

Hvor kan jeg henvende mig ved akut tandpine?

Får du akut tandpine eller tandskader skal du ringe til din sædvanlige børne- og ungeklinik og aftale en tid. Der er som udgangspunkt telefontid alle hverdage mellem 08:00-10:00 og igen 12:00-13:00, og du finder telefonnumre til de enkelte klinikker her.

Hvis du oplever behov for akut tandlægehjælp uden for klinikkernes åbningstid, skal du kontakte Tandlægevagten (lørdag/søndag/helligdage), tlf. 99 44 08 09, eller en privat tandlæge.

Børn- og Ungeforvaltningen