Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. SSP og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. SSP (Samarbejde mellem skole, sociale myndigheder og Politi) og håndtering af Covid-19 (Coronavirus).

Kontaktinformation

Kontaktinformation

SSP Odense

65 51 50 99

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Digital Post

SSP Odense

Hvem fortæller mig, hvis mit møde eller aftale er blevet aflyst/udskudt?

Den relationsmedarbejder, du er tilknyttet, vil selv kontakte dig. 

Holder SSP konsulenten snor i mit barn, især nu hvor han/hun skal gå hjemme?

SSP forsøger at holde den planlagte og aftalte kontakt ved lige.  

Hvis du har spørgsmål om børn og unge, der skaber utryghed, laver kriminalitet eller lignende, kan du altid ringe til SSP Odenses hotline på tlf. 65 51 50 99. Åbningstiderne er mandag til torsdag fra 8.30 til 16.00 og fredag fra 8.30 til 14.00.

 

Du kan også skrive til SSP Odense på sspodense@odense.dk - mailboksen bliver tjekket to gange dagligt. 

 

Drejer dit spørgsmål om en igangværende indsats, hvor du er tilknyttet en SSP-medarbejder?

Kontakt medarbejderen på telefon eller mail som du plejer at gøre. Kan du ikke komme i kontakt med medarbejderen, så kontakt SSP Odense på 65 51 50 99. Åbningstider for telefonisk henvendelse er mandag – torsdag kl. 08.30-16.00 og fredag 08.30-14.00.

SSP Odenses hjemmeside kan du benytte selvbetjeningsmodulet, hvis du har en kriminalitetsbekymring på en ung, observerer en problem- eller utryghedsskabende ungegruppering eller bliver opmærksom på digital risikoadfærd, mulig radikalisering eller en bandebekymring. 

 

Når vores børn keder sig derhjemme, må vi så sende dem ud og mødes med deres venner?

Det er naturligt, at vores børn og unge ønsker at mødes med deres venner. Men på grund af risiko for smittespredning er det ikke en god idé. Vi ved godt, at det kan blive svært – og at vores børn og unge måske vil opfatte situationen som tarvelig og dum - men I står ikke alene. SSP Odense vil være på gaderne de par uger, og vi er klar til at tale med de unge om formålet med Sundhedsstyrelsens anbefalinger mv. 

Det er dog helt afgørende, at I som forældre bakker op om denne helt særlige situation også.

 

Hvad laver gadeplansmedarbejderne?

Odense Kommune har sendt en række gadeplansmedarbejdere ud i byen, hvor de iklædt gule veste går rundt på gader, stræder, i parker og på pladser, hvor de vejleder borgerne. Deres opgaver er at informere om myndighedernes anbefalinger. Hvis de møder nogen, der ikke følger dem, så anviser de dem venligt om at hjælpe os alle med følg myndighedernes anbefalinger. 

 

Er det kommunen, der sætter afspærringsbånd op om de udendørs træningsfaciliteter?

Ja det er det. Kommunens gadeplansteams sætter rødt og hvidt afspærringsbånd om de mange udendørs træningsfaciliteter, multibaner mv. Årsagen er, at benyttelse af disse faciliteter kan være med til at sprede smitten. Vi henstiller derfor også til, at alle respekterer afspærringerne og finder alternative muligheder for at dyrke motion mv. 

 

Ring til og Chat med SSP Odense

SSP Odense står til rådighed for råd og sparring mandag til torsdag 8.30 til 16.00 og fredag 8.30 til 14.00 på tlf. 65 51 50 99. 

Det er også muligt for børnene, de unge og forældrene at chatte med SSP Odense hver onsdag og torsdag kl. 19.00 til 21.30, hvis man har spørgsmål eller har brug for at fortælle, at man frustreret eller nervøs over situationen. 

Chat med SSP Odense her.

 

 

 

Børn- og Ungeforvaltningen