Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. Voksentandplejen og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. Voksentandplejen (special- og omsorgstandpleje) og håndtering af Covid-19 (Coronavirus).

Voksentandplejen har åbent som normalt og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for brugen af værnemidler mv.

Vi kan kontaktes på tlf. 65 51 55 06 alle hverdage mellem kl. 08:00 og 15:00. Der er desuden et akutberedskab på kørsel til patienter, der under ingen omstændigheder kan tilgå klinikken. 

Hvis du oplever behov for akut tandlægehjælp uden for klinikkens åbningstid, skal du kontakte Tandlægevagten (lørdag/søndag/helligdage), tlf. 99 44 08 09 eller en privat tandlæge. I tilfælde af større ulykkesrelaterede tandskader opstået uden for klinikkens åbningstid henviser vi til skadestuen.

BEMÆRK: Af hensyn til at minimere smitterisiko, må du KUN komme på klinikken, hvis du på forhånd har aftalt en tid via telefon. Har du modtaget en indkaldelse fra os, må du også gerne møde op. 

Alle patienter og medfølgende pårørende kan forvente at blive forhåndsscreenet, før klinikbesøget. Center for Tandpleje forbeholder sig retten til at afvise patienter, der udviser symptomer på Covid-19.

Borgere og medfølgende pårørende, der allerede er smittet med Covid-19 eller har symptomer såsom feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød, må ikke møde op på klinikken.

Der benyttes mundbind/visir på Odense Kommunes tandklinikker. Borgere og medfølgende pårørende skal gøre det samme i henhold til gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, da klinikkerne modtager mange patienter hver dag. Er man fritaget for brug af mundbind/visir, bedes man oplyse dette forud for besøget på klinikken.

Børn- og Ungeforvaltningen