Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. Tandreguleringscenter Fyn og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. Tandreguleringscenter Fyn og håndtering af Covid-19 (Coronavirus).

Tandreguleringscenter Fyn er åbent for alle behandlinger og undersøgelser og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer for brugen af værnemidler mv.

Får du problemer med bøjlen, eller har du spørgsmål til dine tider i tandreguleringscenteret, kan du ringe i klinikken alle hverdage mellem 08:00 og 12:00 på telefon 65 51 55 50.

Hvis du oplever behov for akut tandlægehjælp uden for klinikkens åbningstid, skal du kontakte Tandlægevagten (lørdag/søndag/helligdage), tlf. 99 44 08 09 eller en privat tandlæge. I tilfælde af større ulykkesrelaterede tandskader opstået uden for klinikkens åbningstid henviser vi til skadestuen.

BEMÆRK: Af hensyn til at minimere smitterisiko, må du KUN komme på klinikken, hvis du på forhånd har aftalt en tid via telefon. Har du modtaget en indkaldelse fra os, må du også gerne møde op. 

Borgere og medfølgende pårørende, der allerede er smittet med Covid-19 eller har symptomer såsom feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød, må ikke møde op på klinikken.

Alle patienter og medfølgende pårørende kan forvente at blive forhåndsscreenet, før klinikbesøget. Center for Tandpleje forbeholder sig retten til at afvise patienter, der udviser symptomer på Covid-19.

 

Børn- og Ungeforvaltningen