Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. Psykologteamet og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. Psykologteamet og håndtering af Covid-19 (Coronavirus).

Psykologteamet har igen åbnet for samtaler på Ørbækvej 100

Psykologteamet har åbnet for samtaler på Ørbækvej 100. Derudover kan der tilbydes samtaler via video. Dette vil ske ud fra en faglig vurdering og aftales nærmere mellem dig og din rådgiver.

For at mindske smittespredning vil der være andre retningslinjer end normalt. De omfatter bl.a. Sundhedsstyrelsens aktuelle retningslinjer, mulighed for at spritte af i venterummet og at lokalerne er indrettet, så alle har større afstand til hinanden. 

 
Der serveres ikke kaffe, the eller vand, men man er meget velkommen til selv at medbringe det. Vi sørger for at spritte overflader m.m. af og lufte godt ud inden hver samtale.

 

Hvem kan benytte psykologteamet?

Psykologteamet tilbyder gratis samtaler til unge, som har psykologiske problemstillinger, der påvirker deres hverdag. Det kan fx være tristhed, angst, stresssymptomer, selvmordstanker, spiseproblematikker, søvnproblemer, sorg eller selvskade. Tilbuddet er for unge mellem 13 og 30 år, der er bosat i Odense Kommune, og som ikke har mulighed for at få hjælp andre steder. Se telefonisk åbningstid og læs mere her

Børn- og Ungeforvaltningen