Spring til indhold

Ofte stillede spørgsmål vedr. CIBU og håndtering af Covid-19

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. Covid-19 og CIBU (Center for Indsatser for børn og unge - dag- og døgnbehandling).

CIBU har åbnet for direkte indsatse både Ejby Kirkevej og hjemme hos borgerne selv – selvfølgelig med særlig opmærksomhed på at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

I de tilfælde, hvor det digitale alternativ fungerer godt, fortsætter vi på den måde. Det sker i dialog med borgeren.

Inden du for første gang igen har et fysisk møde på Ejby Kirkevej, vil du enten mundtligt eller via mail blive informeret om, hvordan det kommer til at foregå og hvilke procedurer, der gælder. 

Hvordan foregår det, når jeg skal til møde på Ejby Kirkevej?

På Ejby Kirkevej vil der kun være tre indgange for borgere: Hovedindgangen, indgangen i Familie og Ungehuset og indgangen til hus 2. De vil alle forblive låste, men der er opsat skilte ved indgangen, der giver den nødvendige information. I vil som borgere blive hentet ved indgangen af den person I har aftale med, da alle ventearealer er lukkede, ligesom hænderne skal sprittes af inden man fortsætter ind i huset. Samme procedure gælder, når aftalen er slut. 

Der er ikke krav om brug af mundbind i CIBU på Ejby Kirkevej. Men personale og borgere kan bruge det, hvis de selv ønsker det. 

Hvis du er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte din familiebehandler eller lederne af familiehuset:

  • Familiehus 0 – 14 år: Thomas Jakobsen telefon 23 63 92 26
  • Familiehus 4 – 18 år: Henriette Hylgaard telefon 24 22 79 85 

 

Hvad hvis mit barn er på en døgninstitution? 

Hvis dit barn er anbragt på Løkkehus eller Birkelund, kan du kontakte institutionens ledelse på følgende numre:

  • Løkkehus: Forstander Annette T. Dunker på telefon 30 69 37 51, afdelingsleder Marlene Ørkeby Eriksen på telefon 30 53 91 87 eller afdelingsleder Steen Kjeldsen på telefon 29 26 85 68.
  • Birkelund: Konstitueret forstander Anja Høegsberg på telefon 24 65 06 35.

 

Børnehus Syd

Børnehus Syd er i fuld drift. Krisesamtaler med børn og omsorgspersoner samt udredning af børn kræver ofte fysiske sessioner, som gennemføres under hensyn til Sundhedsstyrelsens retningslinjer om hygiejne og afstand. Andre børnehusaktiviteter, såsom samarbejdsmøder og lignende varetages som udgangspunkt over teams. Der er ikke krav om brug af mundbind i Børnehus Syd. 

Hvis du har brug for det, er du altid velkommen til at kontakte den børnehusmedarbejder, I har et samarbejde med. De kan give dig en status på udredningen af dit barn, og hvis du er ung og har brug for en direkte kontakt er du også meget velkommen til at tage fat i os. 
 
I kan også ringe til leder af Børnehus Syd, Ditte Askerod, på 29 10 45 53

 

Børn- og Ungeforvaltningen