Til dig, der er virksomhedsejer

Hjælp til svar på spørgsmål om din virksomhed og Covid-19 (coronavirus)

Hvor kan jeg få hjælp og vejledning til mine spørgsmål om corona og min virksomhed?

På Erhvervskontaktens side om corona og din virksomhed har vi samlet et overblik over, hvor du kan få hjælp og vejledning - og med hvad. Du kan også ringe til Erhvervskontaktens hotline

Smittet med Covid-19?

Der er særlige regler for sygedagpenge og refusion, når en medarbejder eller selvstændig erhvervsdrivende er smittet med Covid-19 eller har været i kontakt med en person smittet med Covid-19. Læs mere på virk.dk

Har du spørgsmål så ring til Refusion & Sygedagpenge på 6375 8300.

Til dig, der har genåbnet din café eller restaurant

Se mere i det midlertidige regulativ for lån af arealer til udeservering.

Til dig, der fremsender fakturaer til Odense Kommune

Økonomiudvalget vedtog den 17/3 2020 en hjælpepakke til erhvervslivet. Et af initiativerne er, at der sættes ekstra fokus på at reducere ekspeditionstiden for behandling af fakturaer. Det betyder konkret, at virksomhederne skal fremsende fakturaer som normalt, og at Odense Kommune vil sikre en hurtigt betaling for at hjælpe med at forbedre virksomhedernes likviditet. Økonomiafdelingerne i forvaltningerne vil betale regningerne per dags dato frem for til den anførte betalingsfrist. Regningerne håndteres hurtigst muligt i den rækkefølge, de ligger (modtagelsesdato), og betales efter fakturaen er godkendt i den afdeling, som har bestilt varen/ydelsen.

Se nyheden om Erhvervspakken her.