COVID-19: Webinarer om aftenskoler, foreninger, kulturliv og events

Odense Kommune inviterede i uge 17 og 18 til tre webinarer for aktører inden for aftenskoler, foreninger, kulturliv og events.

Fritids- og kulturområdet er udfordret af aflysninger og nedlukninger i forbindelse med coronakrisen. Aftenskolerne har midlertidigt indstillet deres undervisning, foreningslivet er lukket ned for en stund, kulturinstitutioner er midlertidigt lukket, og events er aflyst.

Odense Kommune har derfor inviteret aktører på området til virtuelle dialogmøder for i fællesskab at finde løsninger nu og på længere sigt.

På møderne fortalte Odense Kommune hvilke tiltag, der allerede er sat gang i, og det blev drøftet, hvad Odense Kommune kan gøre for bedst muligt at støtte op om fritids- og kulturlivet under krisen.

22. april kl. 9.00 – 10.30: Byens aftenskoleliv under og efter coronakrisen

Program

• Velkomst ved by- og kulturrådmand Jane Jegind og Lisbeth Lunding fra DOF Paarup Aftenskole
  • Nationale og kommunale hjælpepakker samt fondsmuligheder ved Dorte Ankjær Nielsen, chefkonsulent i Fritid og Folkeoplysning