Til dig, der benytter kulturinstitutioner, biblioteker og fritidstilbud

Anvisninger, svar på spørgsmål om indendørs offentlige kulturinstitutioner, biblioteker og fritidstilbud i Odense Kommune.

Herunder ser du informationer om:

• Biblioteker
  • Legepladser og fitnessredskaber
  • Kommunale idræts- og fritidsfaciliteter
  • Odense Symfoniorkester
  • Kulturmaskinen

Oftest stillede spørgsmål om biblioteker

Skal man bruge mundbind på biblioteket?

Ja, det skal du fra torsdag den 29. oktober. Der gælder samme regler, som når du fx er på café. Mens du bevæger dig rundt, skal du have mundbind på. Når du sidder ned, kan du tage det af.

Læs iøvrigt mere på Odense Biblioteker og Borgerservice.

Oftest stillede spørgsmål om legepladser og fitnessredskaber

Må vi gerne lege på legepladser i byen?

Ja, det er stadig tilladt at lege på de kommunale legepladser. Dog skal I være opmærksomme på de gældende regler for at forsamles, og der skal være god afstand mellem jer. De kommunale legepladser har skilte, som fortæller om disse regler.

Kan jeg bruge byens udendørs fitnessredskaber?

De kommunale udendørs fitnessredskaber er åbne. Husk bat holde afstand til hinanden og før de gældende retningslinjer for fx forsamling.

Oftest stillede spørgsmål til kommunale idræts- og fritidsfaciliteter

Se spørgsmål og svar på Odense Idrætsparks hjemmeside.

Kan jeg gå i svømmehallen?

Ja, svømmehallerne er åbne. Se mere i forhold til restriktioner, billetter, åbningstider osv. på https://odense-idraetspark.dk/corona-virus

Hvad med billetter, klippekort og årskort til Idrætsparkens anlæg?

Følg med på Idrætsparkens hjemmeside.

Spørgsmål vedrørende indendørs idræts- og foreningsliv

Oftest stillede spørgsmål til Odense Symfoniorkester

Som følge af myndighedernes nyeste tiltag mod corona-virussen er flere af Odense Symfoniorkesters forestillinger i marts og starten af april enten aflyst eller flyttet til en ny dato. Du kan se de berørte forestillinger og få mere information på Odense Symfoniorkesters hjemmeside.

Oftest stillede spørgsmål til Kulturmaskinen

Kulturmaskinen kan atter slå dørene op fra den 2. juni, hvor værkstederne åbner. Kunstbygningen Filosoffen åbner den 8. juni.

Arrangementer offentliggøres løbende og afholdes allerede henover sommeren.

For at passe på hinanden er der indført vi nogle nye, midlertidige retningslinjer, som du kan læse på Kulturmaskinens hjemmeside.