Til dig, der benytter kulturinstitutioner, biblioteker og fritidstilbud

Anvisninger, svar på spørgsmål om indendørs offentlige kulturinstitutioner, biblioteker og fritidstilbud i Odense Kommune.

Herunder ser du informationer om:

• Biblioteker
  • Legepladser og fitnessredskaber
  • Kommunale idræts- og fritidsfaciliteter
  • Kulturmaskinen

Oftest stillede spørgsmål om biblioteker (opdateret den 29. januar 2021)

Bibliotekerne i Odense er lukket frem til den 1. marts 2021. Se mere på www.odensebib.dk

Skal man bruge mundbind på biblioteket?

Bemærk, at bibliotekerne i Odense holdet lukket til og med den 28. februar 2021.

Der gælder samme regler for mundbind, som når du fx er på café. Mens du bevæger dig rundt, skal du have mundbind på. Når du sidder ned, kan du tage det af.

Læs i øvrigt mere på Odense Biblioteker og Borgerservice.

Oftest stillede spørgsmål om legepladser og fitnessredskaber

Må vi gerne lege på legepladser i byen?

Ja, det er stadig tilladt at lege på de kommunale legepladser. Dog skal I være opmærksomme på de gældende regler for at forsamles, og der skal være god afstand mellem jer.

Kan jeg bruge byens udendørs fitnessredskaber?

De kommunale udendørs fitnessredskaber er åbne. Husk at holde afstand til hinanden og overhold de gældende retningslinjer for fx forsamling.

Spørgsmål til kommunale idræts- og fritidsfaciliteter (opdateret den 29. januar 2021)

Kan jeg gå i svømmehallen?

Svømmehallerne holder lukket til og med den 28. februar 2021. Følg med på odense-idraetspark.dk

Spørgsmål vedrørende indendørs idræts- og foreningsliv

Spørgsmål til Kulturmaskinen

Kulturmaskinen holder lukket indtil videre. Læs mere på Kulturmaskinens hjemmeside.