Skal du testes for COVID-19 coronavirus i Odense?

Se hvor og hvordan, du som borger i Odense Kommune kan blive testet for smitte med corona (COVID-19). Det gælder både PCR-test og lyntest også kaldet kviktest eller hurtigtest.

Find COVID-19 testcenter: Klik på kortet!

Find et testcenter nær dig på Danmarks-kortet her . Du kan finde både PCR-test (halspodning) og lyntest (næsepodning), som udbydes af de danske myndigheder. Lyntesten bliver også kaldet hurtigtest, kviktest og antigentest.

Klikbart kort, som illustrerer test-centre i Danmark og linker videre til myndighedernes fælles kort.

Som borger kan du gratis blive testet for, om du er smittet med corona (COVID-19).

Det er Region Syddanmark, der står for tests af odenseanere.

Få overblik over dine muligheder for at blive testet for COVID-19 i hele Region Syddanmark

Gule testbiler

Region Syddanmark har en række COVID-testbiler, der kan rykke ud til testopgaver.

Du kan se her, hvor regionens gule mobile testbiler kører i dag.

Husk mundbind og sundhedskort!

Uanset hvor du skal testes, skal du huske at bære mundbind og medbringe sundhedskort.

Du skal altid ringe til din læge:

• Hvis du har svære symptomer på COVID-19.

Borgmesterforvaltningen