Har du spørgsmål om kolonihaver?

Som udgangspunkt skal du kontakte bestyrelsen i din kolonihaveforening, hvis der er noget du er i tvivl om.

Foreningsbestyrelsen

Du skal kontakte din bestyrelse, hvis du f.eks. har spørgsmål vedrørende:
- Haveleje
- Ordenregler og vedtægter
- Køb og salg
- Byggeansøgninger

Alle kolonihaveforeningerne på kommunal jord er medlem af Odense Havelodselskab og Kolonihaveforbundet. Dem kan du som havelejer også kontakte, hvis du har spørgsmål.

Odense Havelodselskab - OHS

Odense Havelodselskab består af en kredsbestyrelse på fem personer, som alle har en kolonihave i Odense Kommune. Kredsbestyrelsen varetager Odensekredsen i relation til Kolonihaveforbundet. Odense Kommune har som grundejer et tæt samarbejde med OHS.

Odense Havelodselskabs hjemmeside

Kolonihaveforbundet

Kolonihaveforbundet tager hånd om kolonihaverne på nationalt niveau. Hovedparten af kolonihaveforeningerne i Danmark er organiseret i kolonihaveforbundet. Her kan man få råd og vejledning af havebrugskonsulenter og jurister.

Kolonihaveforbundets hjemmeside

Klima- og Miljøforvaltningen