Nyt om byggeriet af Det ny H.C. Andersens Hus

Odense Kommune skal bygge Det ny H.C. Andersens Hus. Herunder kan du følge med i stort og småt fra byggeriet.

Det ny H.C. Andersens Hus - haven
Kontaktperson

Kontaktperson

Johanne Schrøder Baggesen

Tlf. 24 88 19 13
Mail: nyhca@odense.dk

Januar 2017

  • Den 20. januar åbner et nyt H.C. Andersens Museum i Claus Bergs Gade 11. Det bliver markeret med en festlig åbning, og alle er velkomne. Så kig forbi lørdag den 20. januar kl. 10. 

    Læs mere på museets hjemmeside

December 2017

  • Torsdag den 14. december vil der bliver foretaget boringer for klassificering af jorden i Lotzes Have i tidsrummet kl. 8-16. Boringerne vil blive foretaget af en traktor med påmonteret boresnegl og forventes ikke at give nævneværdige lydgener.

 

November 2017

  • Den 18.11 er det muligt at købe stauderne fra Lotzes Have. Det er FDF-spejderne, der står bag salget, og overskuddet går til deres arbejde med børn og unge. Staudesalget finder sted kl. 11-14. Man skal selv grave stauderne op. En pose koster 50 kr.
  • Flytning af genstande og inventar fra både H.C. Andersens Hus og Fyrtøjet sker fra mandag den 6. november. I den forbindelse bliver græsplænen indhegnet i Lotzes Have, så lastbiler og containere kan stå ugenert her. Der er stadig passage gennem haven.
  • Den 7. november er der nabomøde for de nærmeste naboer og erhverv. Se præsentation fra mødet.

Oktober 2017

  • H.C. Andersens Hus lukker, når den sidste gæst forlader museet den 31. oktober 2017. Fyrtøjet lukker samtidigt. Begge museer flytter til midlertidige adresser: H.C. Andersens Hus flytter til Claus Bergs Gade 11, mens Fyrtøjet flytter til lokaler i Møntergården.

Opdateret 15-01-2018

By- og Kulturforvaltningen