Find en fritidsaktivitet

- en folkeoplysende forening er en interesse-forening, hvor du kan gå til idræt, spejder eller få undervisning i en aftenskole.

Har du eller dit barn lyst til at dyrke idræt, gå i en spejder-gruppe, kører med el-biler eller gå til kor med mere, så kan du søge den forening eller aftenskole, hvor du kan mødes med andre, som har samme interesse. 

Søg på dit postnummer, navn, interesse eller andet - mulighederne er store, da vi har ca. 500 foreninger og 50 aftenskoler. De har tilsammen et utrolig stort udbud af aktiviteter.  I Odense har vi ca. 500 foreninger og 50 aftenskoler, så mulighederne er mangfoldige. Du finder mulighederne her: www.odense.dk/fritidsportalen - tryk på "Find en forening" i venstremenuen.

Er du mellem 11 og 18 år, så kom og bliv en del af fællesskabet i de nye ungdomscentre i Odense.
I ungdomscentrene bliver du en del af et fedt ungemiljø, hvor du kan prøve kræfter med alt fra at køre mountainbike, dyste i e-sport, tage på outdoor-adventure, spille bold, skate eller udfolde din kreativitet inden for kunst, dans, musik, teater, håndværk, design.  
Derudover vil vi tage på fælles ture ud af huset til forskellige spændende arrangementer og events.
Se mere om ungdomsskolens aktiviteter, åbningstider m.v. på: UngOdense.dk 

Uanset hvilke fritidsinteresser du har, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde et sted her i byen, hvor du kan dyrke dine interesser.

Vil du gerne være frivillig eller på anden måde være aktiv, så kan du også prøve denne hjemmeside www.odense.dk/fio - gå ind på fanen "Forening".

Opdateret 28-08-2017

By- og Kulturforvaltningen