Spring til indhold

WG Produktion

Vi er en virksomhed i Odense Kommune, hvor du har mulighed for at afprøve, udvikle og opkvalificere færdigheder og kompetencer i forhold til arbejdsmarkedet. Praktik på WG Produktion er derfor meget velegnet, hvis du, ud over at være uden job, også har andre udfordringer i forhold til at komme i arbejde og har behov for at finde ud af, hvad du kan arbejdsmæssigt.

HVAD LAVER VI?

Du kan komme i praktik hos WG Produktion, hvor vi udfører arbejde for mange private virksomheder inden for blandt andet sortering, pakke- og montagearbejde. 
Det er en type opgaver, som også findes på private arbejdspladser. Det er alsidige arbejdsopgaver, som ikke er fysisk belastende og der er god mulighed for at tage de hensyn, du har behov for ved udførelsen af arbejdsopgaverne. 

 

UNDER DIN PRAKTIKPERIODE

På WG Produktion vil du få tilknyttet én fast kontaktperson. Din kontaktperson vil være den, som kan give dig sparring og feedback og sikre samarbejde med og tilbagemeldinger til din sagsbehandler.
Under din praktik på WG Produktion skal du føre arbejdsdagbog og statusskema. Så du selv kan følge med i om det går i den rigtige retning.

 

VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

For hele tiden at kunne gøre vores arbejde bedre til gavn for andre borgere i praktik på WG Produktion. vil vi gerne have din mening om, hvad vi eventuelt kan gøre bedre. Og til samme formål opbevarer vi en kopi af din arbejdsdagbog og statusskema i op til et år. Så vi kan samle erfaringer.

 

Læs vores folder her.

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen