Spring til indhold

Marketingmedarbejder-461010720244

CV/Ansøgning kan sendes til job@loppetjansen.dk. Det ønskes, at der opstartes med 4 ugers virksomhedspraktik inden evt. ordinær ansættelse i barselsvikariat.

Elsker du markedsføring og salg? og vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder?
Så søger vi lige nu en barselsvikar som Marketings medarbejder i vores webshop administration i Odense.

Du skal være med til at styrke vores position på markedet for kæledyrsartikler. Du skal have et kommercielt mindset, du kan sætte i spil når der skal planlægges og koordineres kampagner uanset om det er på SoMe, Nyhedsbrev eller på andre marketingskanaler.

Du vil primært arbejde med følgende opgaver
Planlægning, koordinering og håndtering af Content til SoMe platforme som Facebook, Instragram og Tiktok. Det vil være en stor fordel hvis du også selv kan lave videoer og grafisk materiale til kampagner.
Planlægning, overvågning og håndtering af Meta og Tiktok annoncer.
Planlægning og håndtering af Nyhedsbreve i Drip samt udvikling af automatiske nyhedsbreve flows til både B2C og B2B kunder.
Planlægning og håndtering af pop-up i Drip i webshoppen.
Planlægning, koordinering af Blogs og sørge for at der er lavet internt links og at de bliver brugt.
Vedligeholdelse af webshoppen.
Håndtering af ekstern Google Ads og SEO bureau.
Konverterings optimering af webshoppen
Du vil som medarbejder hos os skulle arbejde selvstændigt og kunne påtage dig forskellige ad hoc-opgaver, da vi forsøger at løse de fleste opgaver inhouse.


Det er vigtigt at du er god til at holde overblik, kan arbejde selvstændigt er ansvarsbevidst, detalje orienteret og har et kommercielt mindset.

Det er en stor fordel at du har arbejde med lignende opgaver og har kendskab til CMR systemer, Woocoomerce, Adobe og/eller Canva Pro, Meta, Google, Tiktok samt ERP Systemer.

Hvem er vi:
Loppetjansen.dk – Alt til kæledyr er en ejerleddet virksomhed med både webshop og fysisk butik. Vi elsker dyr og sælger tilbehør til hunde, katte, Gnaver, kanin og fugle. Vi handler med både B2C og B2B kunder.
Hvad kan vi tilbyde:
Et spændende job, hvor der er fokus på at skabe vækst og gode oplevelser for vores nye og gamle kunder. Du vil som marketings medarbejder få mulighed for at komme med egne ideer og være med til at sætte dagsordenen på vores markedsføring.

Lyder det som et job for dig? Så send mig straks en ansøgning, der afholdes løbende jobsamtaler da stillingen søges besat pr. 15/9-2024

CV/Ansøgning kan sendes til job@loppetjansen.dk
Du må gerne i din ansøgning skrive hvad du forventer i løn og du må også gerne medsende et kreativt som du selv har produceret.

Ansøgning kan også afleveres på vores adresse
Loppetjansen.dk Østbirkvej 7, 5240 Odense NØ

 

Postnummer:

5240 Odense NØ

Startdato:

15. september 

Ansøgningsfrist:

2. september 

Antal timer:

37 

Virksomhedskonsulent:

Herle Andersen 

ID-nummer: 461010720244


Ønsker du at søge stillingen, så klik her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen