Spring til indhold

Rejseleder-9627

Entusiastiske rejseledere søges

OBS! Ansøgning kun via https://guideservice.dk/job-hos-guideservicedanmark/

 

Gode indtjeningsmuligheder for de rigtige.

 

Vi skal bruge erfarne guider | rejseledere, gerne personer med livserfaring. Job som guide | rejseleder er freelance og fungerer fint som supplement også til andre stillinger og vi er glade for samarbejde, uanset om du udfører en eller flere opgaver om året. Det er din entusiasme, dedikationen og evne til at servicere og formidle kultur og historie, der er det afgørende for os.

 

Kontoret ligger centralt i Odense og vi formidler opgaver både lokalt både på Fyn, i Jylland, på Sjælland, Bornholm og i København - hele Danmark. mange opgaver ude i verden.

 

Vores danske kunder bruger guider | rejseledere til det meste af verden. Til de opgaver skal du have dansk som modersmål og kende rejselandet godt. Vores udenlandske kunder bruger guider i Danmark på en lang række sprog og til dem værdsætter vi andre modersmål og evnen til at kommunikere professionelt på andre sprog.

Det er slet ikke vigtigt, hvor du bor. Det vigtige er dine evner til at fortælle om stedet, landet eller byen, at du kender historie, kultur mm. så godt, at du kan gøre fortællingen spændende og nærværende for turister - danske eller udlændinge. Der er kursus for rejseledere d. 7 oktober. 

 

Vi ønsker kun ansøgninger via: https://guideservice.dk/job-hos-guideservicedanmark/ efterfulgt af samtale på tlf. - ikke omvendt.

 

Del meget gerne opslaget med alle, som du tænker kunne være gode til jobbet. Alder og baggrund ikke vigtigt, det er derimod flair for opgaverne.

 

Postnummer:

5000 Odense C 

Startdato:

7. oktober

Ansøgningsfrist:

6.oktober

Antal timer:

Efter aftale 

Virksomhedskonsulent:

Herle Keiser 

ID-nummer: 9627

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen