Spring til indhold

Butikselev-9800

Bliv uddannet i butikken og på Hunkemöllers egen skole

Elevuddannelsen veksler mellem fuldtidsarbejde i butikken og 8 intensive skoleforløb i løbet af din 2-årige elevuddannelse. Sammen med andre elever kommer du på skoleophold på Mommark, som giver undervisning i sand Hunkemöller-verdensklasse. Vi sørger for at skabe en god kombination mellem butik og skole, så du bliver specialist i lingeri, tekstiler og salg.

”Når man er elev, skal man på skole på Mommark. Her er man afsted to uger af gangen, hvorefter man er tilbage i butikken igen, med en masse nyttig viden, som man virkelig får mulighed for at bruge i praksis En stor del af hverdagen er at alle hjælper alle. Hvert team i de forskellige Hunkemöller butikker bliver sammensat så ufattelig godt, at man falder utrolig hurtigt på plads og føler sig tryk der hvor man er”, fortæller Celina.

Passioneret elev med god energi og lidenskab for lingeri

For at blive salgselev skal du have bestået enten HG2, EUD, EUX, HGV eller HGS på et niveau, der giver direkte adgang til hovedforløbet. Bemærk, at du med en HHX skal have gennemført et mini-HGS forløb for at få adgang til hovedforløbet.
Du brænder for mode og lingeri og at yde verdensklasse service. Det er en klar fordel, hvis du har stået i butik før, men det er ikke et krav.
Du taler dansk og engelsk, og du har et udpræget salgs- og servicegen
Er du klar på nye udfordringer?
Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning med CV via vores jobportal. Du vil modtage en invitation til at lave et videointerview – vi opfordrer alle ansøgere til at gennemføre videointerviewet, da det giver os mulighed for at lære dig endnu bedre at kende!

 

Postnummer:

5220 Odense SØ

Startdato:

9. oktober

Ansøgningsfrist:

9. oktober 

Antal timer:

37 

Virksomhedskonsulent:

Tina Als Andersen

ID-nummer: 9800


Ønsker du at søge stillingen, så klik her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen