Spring til indhold

Tekniker inden for elektromekanik

Som drifts- og vedligeholdelsestekniker hos virksomheden bliver du en del af det tekniske team, hvor du sammen med dine fem kollegaer får en varieret og uformel hverdag med godt humør. Dit kommende team har ansvaret for maskinparken med i alt tre fuldautomatiske højlagre for plader og profiler samt plukrobotter for tyndplader. Hertil kommer ansvaret for pladesave, profilsave, spånpressere, kraner, trucks m.m.

Du kommer til at være teamets el-tekniske ekspert. Derfor har du ansvar for drift, vedligehold og fejlfinding på PLC'er, styrestrømstavler, automatiske maskiner og andre elektriske installationer. Det omfatter også at bestille reservedele hjem til dine maskiner, samt lejlighedsvis opstilling og indkøring af nye maskiner.

Du får en del frihed i dine opgaver, og du har gode muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt bl.a. ved at deltage på relevante kurser og eksterne uddannelser. Efter grundig oplæring vil du deltage i en vagt-/tilkaldeordning, hvor du i fællesskab med dine kolleger vil have indflydelse på fordelingen af vagter.

Så har du lyst til at blive en del af en solid virksomhed med en flad teamkultur, hvor det tekniske niveau er i højsædet og med et fantastisk sammenhold, så er stillingen som drifts- og vedligeholdelsestekniker hos virksomheden det rette match for dig!


Kvalifikationer og kompetencer


Vi ser gerne, at du:
Er uddannet industrielektriker eller har el-teknisk baggrund inden for lignende områdeHar interesse for både elektriske installationer, mekanik og IT/softwareEvner til at håndtere mange forskellige opgaver, som du selv planlægger og følger til dørsHar mulighed for at kommunikere med vores danske og udenlandske samarbejdspartnere

Praktiske oplysninger

Arbejdstiden er fleksibel med udgangspunkt fra 07.00 - 15.00 mandag til torsdag og fra 07.00 - 14.30 fredag.

Stillingen er på fuldtid, og besættes hurtigst muligt, hvorfor vi løbende tager kandidater ind til samtale.

Som medarbejder har du både mulighed for kantineordning samt sundhedsforsikring.

Der afholdes årlige aktiviteter såsom motionsløb, jule- og sommerfester, hvor du møder dine kolleger under mere uformelle rammer. Der er også aktiviteter på det tekniske team, hvor de tidligere bl.a. har været ude og fiske samt spillet fodboldgolf.

Postnummer:

5000 Odense C 

 

Startdato:

1. Juli 2023

Ansøgningsfrist:

30 Juni 2023

 

Antal timer:

37

 

Virksomhedskonsulent:

Flemming Egebo Mengers 

 

ID-nummer:

9005

Ønsker du at søge stillingen, klik her og udfyld formularen!

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen