Spring til indhold

Softwareudvikler, frontend

En ung virksomhed, som runder dets 1 års, om en uges tid. Men samtidig en virksomhed der bevæger sig ekstremt hurtigt.

humAId

er en ung virksomhed, som runder dets 1 års fødselsdag om en uges tid. Men samtidig en virksomhed der bevæger sig ekstremt hurtigt. I løbet af vores første år har vi udviklet et helt unikt produkt, som eksperterne på området ikke troede var muligt, og som kommer på markedet til sommer. Samtidig har vi som virksomhed opnået kæmpe anerkendelse ved både at blive kåret som Danmarks bedste universitets startup og verdens mest lovende early stage Social tech Startup. Samt en masse andre flotte priser.

 

Vi arbejder med

at empower døve mennesker igennem brugen af AI teknologi. Måden vi gør det på er ved at bygge verdens mest avanceret AI tegnsprogsoversætter, som skal nedbryde de kommunikations barrierer som døve er udfordret af idag. Vi bevæger os meget stærkt, og arbejder med den nyeste teknologi på daglig basis og har et ekstremt højt innovations niveau. Vi gør umiddelbart kun ting, hvis andre siger det er umuligt, så ved vi at vi tænker stort nok.

Vi er et lille team, og det betyder at din rolle bliver ekstrem vigtig, du får en masse ansvar og dit arbejde vil blive anvendt ude i den virkelige verden, til at gøre en stor forskel for en gruppe mennesker, som der idag har det svært. Vi søger vores første runde af kapital til sommer, hvor målet er at skalere vores virksomhed voldsomt, så vi er også igang med at lede efter mulige talenter, som kan blive en del af virksomheden når kapital rejsningen er lykkedes.

Det vi leder efter

er en som elsker at arbejde med software og kan lide at tænke i systemer, generelt så vil der skulle arbejdes med at laves hjemmeside, det grafiske har vi en til at lave, så personen skal bare være godt til at bygge. Samtidig er vi interesseret i at lave et bruger og login system, så personen skal kende lidt mere end bare html og css.

 

Er du den person som vi står og mangler? - så send en ansøgning gennem jobbanken. 

 

 

Postnummer
5000 Odense C

Startdato
Hurtigst muligt


Ansøgningsfrist
6. februar


Antal timer
37


Virksomhedskonsulent
Nicole Rosenkrantz


ID-nummer
8201

 

Søg stillingen

 

Ønsker du at søge stillingen, så klik her og udfyld formularen

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen