Spring til indhold

Markedsføringsassistent (9802)

Vi søger en Markedsføringsassistent til vores dynamiske team hos OnlinePlus.

Hvis du har 1-2 års erfaring inden for markedsføring og brænder for at skrive og designe engagerende historier, er det dig, vi leder efter!

OnlinePlus er et digitalt væksthus, der tilbyder strategisk rådgivning og løsninger inden for webudvikling, SEO, Google Ads og indholdsproduktion. Vi arbejder hårdt hver dag for at levere kvalitet og hjælpe vores kunder med at vokse. Vi tror på at favne bredt og skabe resultater gennem en holistisk tilgang.

 

Som markedsføringsassistent hos os vil du have spændende opgaver, såsom drift af sociale medier, skrivning af tekster om os selv, administration af SoMe-konti, mindre grafiske opgaver og ad hoc-opgaver.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse samt 1-2 års erfaring i en lignende stilling. Du skal være i stand til at håndtere flere opgaver på én gang, være grundig og detaljeorienteret samt kunne arbejde selvstændigt. Perfekt dansk er en forudsætning.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med grafisk arbejde, Google Ads/SEO, HTML, samt fotografering.

Hos OnlinePlus er vi et sammentømret team, der stræber efter at optimere, udvikle og vokse sammen. Hvis du er klar til at tage ansvar for din egen udvikling og hjælpe vores kunder med at nå deres mål, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen som vores nye markedsføringsassistent hos OnlinePlus.

Bemærk: Ved det rigtige match kan der evt. blive mulighed for ansættelse efterfølgende.

 

Ønsker du at søge stillingen, så klik her og udfyld formularen
Postnummer

:
5000 Odense CStartdato:

2. Oktober 2023

Ansøgningsfrist:

29. September 2023

Antal timer:
37

Virksomhedskonsulent:

Torben Jacobsen

ID-nummer:

9802

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen