Spring til indhold

SEO-specialist-(9875)

Kvalificeret SEO-specialist søges til digitalt væksthus med høje ambitioner

Vil du være med til at skabe forbindelse mellem søgeord og succes? Og kan du levere skarpe og datadrevne resultater for vores mange ambitiøse kunder i vækst? Så er OnlinePlus måske et sted for dig.

I vores SEO-afdeling har de rigtig travlt - og vi søger derfor en engageret SEO-specialist til vores marketingafdeling, der vil være med til at drive vores kunders succes gennem effektiv søgeordsoptimering. Hvis du brænder for at kombinere teknisk viden, strategisk tænkning og dybdegående dataindsigt – og hvis du kan mærke euforien helt ud i tåspidserne, når en virksomhed rykker flere placeringer frem på Google - så er det måske dig, vi søger til vores marketingafdeling.

 

________________________________________

 

 

Som en central del af vores dygtige SEO-hold skal du:

✔ Opsætning af sporing og databehandling.
✔ Udarbejde og implementere søgeordsanalyser
✔ Identificere vækstpotentiale på tværs af platforme
✔ Sikre en teknisk velfungerende menustruktur
✔ Identificere trends gennem dybdegående dataindsigt
✔ Arbejde målrettet med datadreven performance

Vores kommende SEO-specialist skal være med til at løfte vores målrettede SEO-kunder til nye højder og samtidig bidrage til vores mission om at levere datadrevne resultater på højeste niveau på tværs af hele organisationen. Hos OnlinePlus stiller vi høje krav til os selv og hinanden, og det er derfor afgørende, at du trives i et miljø, hvor tingene nogle gange går stærkt og kan ændre sig hurtigt i en ofte meget uforudsigelig digital verden.

 

 

Som kommende SEO-specialist hos OnlinePlus skal du:

 

✔ Have +2års dokumenteret erfaring med SEO
✔ Have et gennemgående kendskab til Google
✔ Kunne arbejde struktureret med data- og analyseværktøjer
✔ Arbejde selvstændigt og være ansvarsbevidst omkring eget arbejde
✔ Have lyst til at være en del af fællesskabet og vores holistiske værdigrundlag


OnlinePlus er Danmarks mest ambitiøse væksthus, fordi vi er drevet af vores passion for at levere ekstraordinære resultater og sætte store mål for vores kunder på tværs af landet – herunder virksomheder som WWF, Unicef og Energi Fyn.

Hos OnlinePlus er vi en dynamisk og mangfoldig virksomhed, hvor der er højt til loftet og stærke fællesskaber. Vi tror på, at forskelligheder er en styrke, og derfor arbejder vi aktivt med at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle kan føle sig velkomne og respektere. Det, tror vi på, er med til at skabe en mere energisk, innovativ og kreativ arbejdskultur, hvor alle kan bidrage med idéer og perspektiver.

 

Som en del af OnlinePlus tilbyder vi:

✔ Ordentlige lønforhold
✔ Et rart fællesskab med stærke relationer
✔ Sund arbejdskultur, med balance mellem privatliv og arbejdsliv
✔ Stærk og nærværende ledelse
✔ Sund frokostordning m/1 times ugentligt motion
✔ Pensionsordning med sundhedsforsikring
✔ To årlige omsorgsdage
✔ Sociale arrangementer gennem hele året af aktiv personaleforening
________________________________________

Har du lyst til at levere fremragende resultater på vegne af vores kunders forretninger? Og kan du se dig selv som en del af OnlinePlus’ sociale fællesskab og høje faglige niveau?
Send din ansøgning senest d. 1/10 2023. Vi forventer opstart den 15/10. Vi inviterer løbende ind til samtale, men venter gerne på den rigtig kandidat.

________________________________________
OnlinePlus ApS er forpligtet til at give lige muligheder. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede og interesserede ansøgere til at sende en jobansøgning til OnlinePlus.
Hos OnlinePlus vil alle aspekter af ansættelse og samarbejde, herunder beslutningen om at ansætte/samarbejde med, være baseret på fortjeneste, kompetence, præstationer og forretningsbehov uden hensyntagen til race, hudfarve, religion, køn, seksuel orientering, kønsidentitet, national oprindelse, alder, handicap eller enhver anden status, der er beskyttet i henhold til lokal antidiskriminationslovgivning.

 

Du kan også søge stillingen ved at klikke her:

 

Ønsker du at søge stillingen, så klik her og udfyld formularen

 

Postnummer:

5000 Odense C
Startdato:

16. Oktober 2023
Ansøgningsfrist:

1. Oktober 2023
Antal timer:

37
Virksomhedskonsulent:

Torben Jacobsen
ID-nummer:

9875Beskæftigelses- og Socialforvaltningen