Spring til indhold

Interviewer-8145

Du vil få en rolle som telefoninterviewer og du vil få ansvaret for at indsamle data via telefon til flere af landets største virksomheder.

Du vil få en rolle som telefoninterviewer. Du vil få ansvaret for at indsamle data via telefon til flere af landets største virksomheder. På den måde er du direkte med til at afklare hvilke produkter og services, der tilbydes i dit lokale supermarked, eller hvordan fremtidens mobilabonnementer skrues sammen.

Der er ikke tale om telefonsalg – men et professionelt analyseinstitut, der indsamler og bearbejder data, samt gør virksomhederne klogere på deres produkter og services. Din rolle som telefoninterviewer vil være at indsamle kvalitetsdata fra vores kontor i Odense C. 

 

Om dig:

Du går op i kvalitet og kan afdække behovet hos de personer, vi kontakter via telefon konstruktivt. Du har lysten til at lære og udvikle dig personligt og fagligt.
Vi forestiller os, at du har tid til at arbejde 3 gange eller mere om ugen. Din alder er underordnet – vi har medarbejdere i alle aldersgrupper. Vi har skabt et rigtig godt socialt arbejdsmiljø, der vægtes meget højt.

Derudover lægger vi vægt på, at du er:

  • Stabil og møder på de aftalte vagter
  • Fleksibel
  • Omhyggelig
  • Selvstændig
  • Vi skal nok sørge for at klæde dig på og give dig de redskaber og værktøjer, der skal til for at blive en god interviewer. Vi starter med et intromøde, hvor du bliver introduceret til jobbet.

 

Praktisk om jobbet:

  • Vagterne fordeler sig således: Hverdage virksomhedsinterviews: fra kl. 08:00 til 12:00 og 12:30 til 16:00 (fredag 15:00)

Vi er fleksible i vores planlægning, og derfor kan der godt aftales mødetid uden for ovenstående.

Vi forventer, at du tager minimum 3 ugentlige vagter. Der er mulighed for fuldtid. Opstart hurtigst muligt.

Interesserede bedes ansøge gennem jobbanken. Har du nogle spørgsmål kan der rettes henvendelse til Nicole på tlf. 23 69 18 60

Postnummer: 

5000 Odense C

 

Startdato

Hurtigst muligt. 

 

Ansøgningsfrist

20. Marts 2023

 

Antal timer

37 timer

 

Virksomhedskonsulent

Nicole Rosenkrantz

 

ID-nummer

8145

Ønsker du at søge stillingen, så klik her og udfyld formularen

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen