Spring til indhold

Produktionsingeniør (461040720241)

Vi søger en produktionsingeniør til en virksomhedspraktik.
Lyder dette som noget for dig, så se her!

Hvad tilbyder vi?

Kunne du tænke dig en karriere i en global virksomhed, hvor du arbejder med teknisk afklaring, konstruktion, tegning og dokumentation af nye kundetilpassede løsninger?

Grundfos PS fabrikken som ligger i Odense producerer vi hovedsagelig pumpestationer (PS) til nye installationer og renoveringer i PE/PP, men vi designer, producerer også Booster stationer og andre applikationer.
På fabrikken er vi et lille team der varetager hele processen for Grundfos produktion af pumpe stationer. Du kommer til at arbejde i vores Customer Service Unit (CSU) sammen med dedikerede kollegaer, som supporterer Grundfos salgsstyrke med at komme frem til de helt rigtige kundetilpassede PS løsninger til vore kunder over hele verden.

Du vil blive et bindeled mellem kontor og produktion. Derfor skal du både kunne samarbejde med vores dygtige folk i produktionen samt vores PT og produktionsleder om at få gennemført udarbejdelsen af SOP’er, arbejdsinstruktioner samt kontrolinstruktioner til produktionen for vores standardløsninger.

Du vil få ansvaret for at vores arbejdsinstruktioner er ajourført og herunder også at tilhørende styklister, priser, tidsregistreringer og den tekniske konstruktion er vedligeholdt og opdateret.

Der vil ligeledes være behov for at du hjælper med at udarbejde principtegninger til brug for vores sælgere rundt omkring i verden. I travle perioder vil du også skulle aflaste CSU teamet med besvarelse af forespørgsler fra sælgerne. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og for at udvikle dine kompetencer.

Du vil få reference til Plant Manager Claus Christensen "I vores team ønsker vi at arbejde med dynamisk opgaveløsning og tværfagliglæring. Vi har kunden i fokus og hjælper hinanden til altid at finde den helt rigtige løsning. Vi kan til tider have mange forespørgsler, og derfor er det helt essentielt for os, at vi har en god og ligefrem omgangstone i teamet" forklarer Claus.

 

Hvad drejer jobbet sig om?

Du vil som Product Engineer være det tekniske link mellem salgsorganisationen, produktion og leverandører.Ansvarlig for håndtering af forespørgsler omkring udvikling af nye kundetilpassede produktløsninger, konstruktion, tegning 2D/3D, udarbejde salgstegninger, opdatere produkt- og produktionsdokumentation i overensstemmelse med gældende regulativer og lovgivning, teknisk afklaring, tilbudsgivning.Du vil være med til at præge udviklingen af nye produkter og applikationer, da denne proces er meget dynamisk mellem CSU, Product Management og Salg."I perioder får vi rigtig mange forespørgsler og der arbejder vi på højtryk, men omvendt er det netop det, der gør jobbet så interessant. Der er stor variation i typen af henvendelser fra de meget standard relaterede til helt nye løsninger til kunderne. Det giver anledning til god faglig sparring og udvikling for den enkelte" fortæller Claus.

 

Hvad skal der til for at ansøge?

Du er maskinmester, Ingeniør eller har lignende uddannelse gerne med en baggrund indenfor det traditionelle VVS-område med specialisering indenfor installationsteknik, plastsvejsning, vand og afløbsinstallationer, svejsning i stålrør og rustfaste materialer, kundeservice og teknisk projektstyring.
Erfaring indenfor tegning/konstruktion i CAD-programmer vil være er en fordel.
Men er du nyuddannet modtager vi også meget gerne din ansøgning.
Det er et krav at du behersker engelsk i både skrift og tale. "Som person er du kundeorienteret, kvalitetsbevidst og analytisk, og du har stor teknisk indsigt samtidig med, at du kan arbejde både i teams og selvstændigt.

 

Alternativt:

Du er teknisk designer, teknisk assistent eller produktionsteknolog. Erfaring med udarbejdelse af teknisk dokumentation samt SOP og arbejdsinstruktioner er en fordel ligesom erfaring med excel vægtes højt. Jobbet kræver kendskab til tegning/konstruktion i CAD-programmer. Det er ligeledes et krav at du behersker engelsk i både skrift og tale. "Som person er du tålmodig, grundig, detaljeorienteret og du trives med opgaver der kræver fordybelse og kvalitetsbevidsthed. Du skal kunne trives med at sætte dig ind i alle detaljer der kræves for at udarbejde dokumentation som opfylder alle vores standarder. Jobbet kræver, at du både kan arbejde i teams og selvstændigt.

 

Postnummer

5220 Odense SØ


Startdato

31. juli


Ansøgningsfrist

31. juli


Antal timer

37


Virksomhedskonsulent

Lise Devantier Jørgensen


ID-nummer

461040720241


Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen