Spring til indhold

Marketingmedarbejder (461250620242)

Vi søger en marketingmedarbejder til en virksomhedspraktik.
Lyder dette som noget for dig, så se her.

Hvem er MoneyCapp?

MoneyCapp er en Fintech virksomhed, som hjælper private og mikrovirksomheder med at få et bedre overblik over deres økonomi, budget og opsparing/hensættelser. MoneyCapp tilbyder vores kunder et digitalt kuvertsystem, som sikrer at brugeren altid har overblik over hvordan forbrug, opsparing og de økonomiske mål kan indfries. Vi laver proof of business på det danske marked, men har licens (kontooplysningstjeneste) til hele EU. Vores tjeneste er gratis at benytte, og vi er godkendt af Finanstilsynet.

Vi er lige gået live i AppStore og ønsker derfor en markedsføringspraktikant, som kan hjælpe med at styre projektet i mål og sikre en god opstart på det danske marked, med særligt fokus på udarbejdelse af en målrettet SoMe/digital marketing strategi.

Hvordan sikrer vi den røde tråd i vores kommunikation og markedsføring på forskellige kanaler, og hvordan sikrer vi at vores tiltag har den ønskede effekt i forhold til at ramme målgruppen og få os ud over rampen?

Vi forestiller os at det vil være relevant at arbejde med nedenstående – men er også meget åbne for dine inputs:
Et skarpt blik på vores målgruppe og deres ageren digitalt
Et bud på hvilke platforme og indhold der giver bedst mening for os at bruge
Hvad kan vi forvente at få ud af forskellige tiltag, og i hvilket omfang kan betalt annoncering f.eks. betale sig?
En gennemgående tone of voice og visuel identitet som bidrager til et professionelt udtryk tilpasset vores målgruppe og branche

Vi forventer at have en klar kommunikations-, SoMe and branding strategi som er baseret på data, og som er fremadsynet til at række udenfor Danmark. Det er vores forventning at der i løbet af praktikperioden eksekveres på strategien, og at vi får sat ting i søen sammen.

Vi forventer desuden, at du trives som en del af en startup, hvor tingene går stærkt, og hvor vi ikke har særlig faste rammer for kontortider, morgenmøder, arbejdsstruktur og procedure mm. Vi kører meget dag til dag planlægning og er ofte på farten. Derfor skal du være god til at tilrettelægge dine egen opgaver og selv række ud, når der er noget, du har brug for fra os – for når det er sagt, står vi selvfølgelig til rådighed med al den nødvendige sparring, som sikrer at vi kommer godt i mål – men det er dig, der har bolden! 😊

Vi garanterer til gengæld, at du vil få stor indvikning og indflydelse og se målbare resultater af din indsats.
Til dagligt sidder vi i et hub med andre virksomheder, hvor der vil være en kontorplads og frokost.
Du skal være indstillet på, at vi ikke selv sidder på kontoret alle dage, og det vil være fin mulighed for hjemmearbejdsdage.
Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Postnummer

5000 Odense C


Startdato

15. juli


Ansøgningsfrist

12. juli


Antal timer

30


Virksomhedskonsulent

Herle Andersen


ID-nummer

461250620242

Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen