Spring til indhold

Aktivitetskalender

Tilbud og arrangementer for dig som ledig akademiker i Jobcenter Odense.

Løbende optag - Next Talent, Fynsk Erhverv

I samarbejde med konsulenter i Fynsk Erhverv afklarer I dine ønsker og kompetencer i forhold til fremtidigt job. Herefter udarbejder I sammen en realistisk og effektiv jobsøgningsstrategi, som I sammen arbejder med. Du får mulighed for kontakt til virksomheder via Fynsk Erhvervs store netværk, og du kan matches til ordinær ansættelse eller praktik/løntilskud under forløbet.

Forløbet med Fynsk Erhverv har løbende optag og strækker sig over 13 uger. Ønsker du at deltage skal du kontakte din jobrådgiver i Jobcenter Odense.

 

Løbende optag - Jobspot, ballisager

På dansk: Online kursus, hvor du træner hele jobsøgningsprocessen, får råd og vejledning i livechat, inviteres til relevante webinarer og får opgaver. Du arbejder fx med jobsøgningsstrategi, jobsamtalen og uopfordret jobsøgning. Jobspot er tilgængeligt døgnet rundt, så du kan bruge det, når det passer ind i din hverdag. Kurset afholdes løbende og strækker sig over 3 uger. Kontakt din jobrådgiver i Jobcenter Odense, hvis du vil deltage i kurset. Her kan du læse mere om kurset Jobspot.

 

In english: An online programme, where you over the course of three weeks will be trained in all parts of the job search process.

 

29.03.23 - Scaling Up, Coworking Plus

Scaling Up er et 12 ugers uddannelsesforløb. Vi bygger bro mellem akademikere og iværksættermiljøet, hvor 70% af de nye job skabes. Vi udvider dit netværk og åbne dine øje for nye muligheder. Vi hjælper dig med at blive skarp på dine kompetencer og jobprofil. Forløbet foregår som en kombination af undervisning, coaching og praksiserfaring.

Infomøde 29.03.23 kl. 12.00 hos Coworking Plus, Kochsgade 31 D, 5000 Odense C.

Selve forløbet starter 11.04.23 og er målrettet både dansk- og engelsktalende akademikere, pba'er og IT-profiler. Forløbet sker i samarbejde med Coworking Plus. Ønsker du at deltage i infomødet, så kontakt din jobrådgiver i Jobcentret.

Her finder du mere info om Scaling Up.

 

12.04.23 - Improve Business Academy

Improve Business Academy er et 10 uger langt erhvervsrettet uddannelsesforløb. De første 6 uger uddannes du i bl.a. forretningsudvikling, projektstyring og forandringsledelse, ligesom du får flere værktøjer som kan anvendes til dataindsamling, analyse og i sidste ende konkret værdiskabelse i dit projekt. I undervisningen arbejder vi også med både personlig udvikling og jobskabelse.

De sidste 4 uger arbejder du på fuld tid med implementering og værdiskabelse i den virksomhed, du samarbejder med.

Det er ikke en forudsætning at have kendskab til området, da undervisningsforløbet lærer dig at løse den forretningsmæssige udfordring. Undervisningstilgangen tager derimod afsæt i din akademiske baggrund, hvorfor det vigtigste er, at du er motiveret for at lære nyt og opkvalificere dig indenfor et område, som efterspørges på arbejdsmarkedet.

Selve forløbet starter d. 24.04.23 med fremmøde på Coworking Plus, Kochsgade 31 D, 5000 Odense C. Du kan tilmelde dig her

 

13.04.23 - Karrieremessen IT-DAY

Leder du efter nye spændende muligheder i en branche, som efterspørger en masse forskellige profiler? Så kan IT-DAY, Danmarks Største IT-Karrieremesse, være noget for dig.

  • Mød 30-40 af de største virksomheder indenfor IT i Danmark – se hvilke virksomheder her.
  • Udforsk studiejobs, projektsamarbejder, graduate stillinger, praktikpladser og fuldtidsjobs.
  • Se og prøv den nyeste teknologi, som virksomhederne arbejder med.
  • Se keynote præsentationer om fremtiden for Metaverset og Fremtidens Energi.
  • Oplev “1 minute madness”: 30 virksomheder får 1 minut til at præsentere sig selv i starten af messen.
  • Vind præmier for over 21.000 DKK.

IT-DAY Odense afholdes 13. april fra 10:00 til 15:00 I Vidensbyen og Forskerparken, Cortex park 26 i Odense. IT-DAY er for IT studerende, IT-Dimittender og ledige, som søger job indenfor IT-Branchen. Du kan tilmelde dig IT-DAY her.

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen