Spring til indhold

Aktivitetskalender

Tilbud og arrangementer for dig som ledig akademiker i Jobcenter Odense.

Løbende optag - Next Talent, Fynsk Erhverv

I samarbejde med konsulenter i Fynsk Erhverv afklarer I dine ønsker og kompetencer i forhold til fremtidigt job. Herefter udarbejder I sammen en realistisk og effektiv jobsøgningsstrategi, som I sammen arbejder med. Du får mulighed for kontakt til virksomheder via Fynsk Erhvervs store netværk, og du kan matches til ordinær ansættelse eller praktik/løntilskud under forløbet.

Forløbet med Fynsk Erhverv har løbende optag og strækker sig over 13 uger. Ønsker du at deltage skal du kontakte din jobrådgiver i Jobcenter Odense.

 

Løbende optag - Jobspot, ballisager

På dansk: Online kursus, hvor du træner hele jobsøgningsprocessen, får råd og vejledning i livechat, inviteres til relevante webinarer og får opgaver. Du arbejder fx med jobsøgningsstrategi, jobsamtalen og uopfordret jobsøgning. Jobspot er tilgængeligt døgnet rundt, så du kan bruge det, når det passer ind i din hverdag. Kurset afholdes løbende og strækker sig over 3 uger. Kontakt din jobrådgiver i Jobcenter Odense, hvis du vil deltage i kurset. Her kan du læse mere om kurset Jobspot.

 

In english: An online programme, where you over the course of three weeks will be trained in all parts of the job search process.

 

Løbende optag - Individuelt jobrettet forløb, AS3

Et forløb til dig, der har brug for intensiv og individuel sparring og coaching for at komme videre i dit arbejdsliv. Målet er at hjælpe dig i job, eller i virksomhedspraktik, der kan føre til job. Forløbet varer max fem uger og tilrettelægges som individuelle jobrettede samtaler samt tre temadage med holdundervisning.

Forløbet afholdes af AS3 og har løbende optag. Kontakt din jobrådgiver i Jobcenter Odense, hvis du ønsker at deltage.  

 

05.01.23 Scaling Up, Coworking Plus

Scaling Up er et 12 ugers uddannelsesforløb. Vi bygger bro mellem akademikere og iværksættermiljøet, hvor 70% af de nye job skabes. Vi udvider dit netværk og åbne dine øje for nye muligheder. Vi hjælper dig med at blive skarp på dine kompetencer og jobprofil. Forløbet foregår som en kombination af undervisning, coaching og praksiserfaring.

Infomøde 05.01.23 kl. 10.00 hos Coworking Plus, Kochsgade 31 D, 5000 Odense C.

Forløbet starter 09.01.23 og er målrettet både dansk- og engelsktalende akademikere, pba'er og IT-profiler. Forløbet sker i samarbejde med Coworking Plus. Ønsker du at deltage i infomødet, så kontakt din jobrådgiver i Jobcentret. Her kan du læse mere om forløbet Scaling Up.

 

01.02.23 Lead the talent – Günes & Co. ApS

Forløbet giver dig erhvervserfaring og redskaber, som kan styrke din mulighed for at finde beskæftigelse. På Lead The talent matches du med en virksomhed, hvor du sammen med et lille hold talenter skal løse en forretningsmæssig udfordring for en virksomhed.

Lead the Talent uddanner dig i innovationsprocesser og design thinking-værktøjer, så du bliver endnu bedre rustet til at løse udfordringen. Derefter er du sammen med dit hold i virksomhedspraktik i virksomheden, hvor du arbejder med at implementere løsningen.

Lead the Talent afholder infomøde den 01.02.23, Matching Dayd den 08.02.23 og forløbet strækker sig over 12 uger med start 22.02.23. Forløbet sker i samarbejde i samarbejde med konsulentbureauet Günes & Co. ApS. Her kan du læse mere om Lead the Talent – High Potentials og tilmelde sig informationsmøde.

 

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen