Spring til indhold

Udviklingskonsulent (8565)

Er du vores nye udviklingskonsulent, så læs med her.

Vi søger en kandidat, som har lyst til at være med til at skabe resultater på bundlinjen, og dermed skabe sin egen stilling.
Vi forventer derfor at starte med en praktik, efterfulgt af løntilskud og til slut en ordinær ansættelse.

Er du vores nye udviklingskonsulent, så læs med her.


Vi søger en kandidat, som har lyst til at være med til at skabe resultater på bundlinjen, og dermed skabe sin egen stilling. Vi forventer derfor at starte med en praktik, efterfulgt af løntilskud og til slut en ordinær ansættelse.
Vi søger en konsulent til at arbejde med udviklingsopgaver i vores virksomhed, da vi gerne vil ind på det belgiske marked med vores sundhedsapp. Vi har derfor brug for en konsulent, som har styr på kvalitetssikring og certificeringer.
I vores virksomhed er vi 10 ansatte med forskellige baggrunde, hvilket er med til at gøre dynamikken ekstra god - da vi har rig mulighed for masser af god sparring.

I vores virksomhed, vil vi gerne implementere en sundhedsapp på det belgiske marked, hvorfor vi mangler netop DIG til vores team! :-)
Vi forestiller os, at du er ingeniør, har en teknisk baggrund eller noget helt tredje. For os er det essentielt, at du enten har kendskab til kvalitetssikring og certificeringer, eller har lysten og nysgerrigheden til at sætte dig ind i dette.
Vi vægter personlighed utroligt højt, og vi ønsker derfor, at du er oprigtig interesseret i arbejdsopgaverne, har nysgerrigheden og at du har den rette indstilling til dine arbejdsopgaver.
Endvidere håber vi selvfølgelig, at du kan se dig selv i et team på 10 personer. I vores virksomhed arbejder vi efter 'frihed-under-ansvar-konceptet' og vi er derfor meget fleksible i forhold til arbejdstider m.m. Du må selv disponere over din egen tid, dog forlanger vi, at du selvfølgelig får løst dine arbejdsopgaver indenfor de deadlines der er. Vi arbejder meget tillidsbaseret, hvilket virker utrolig godt for os.

 

 

Dét vi kræver af dig er, at du har lysten til at arbejde med nedenstående arbejdsopgaver:

  • Kvalitetssikre og have styr på processer
  • Certificeringer, hertil, hvad skal der produceres
  • Arbejde med lovtekster og formelle krav
  • Formidle og undervise kollegaer
  • Have helikopterperspektivet og have styr på processer og systemer
  • Researche og sætte sig ind i procedurer samt navigere i større mængder data
  • At du kan tale dansk og engelsk mundtligt såvel som skriftligt
  • Du er nysgerrig og har en interessere for ovenstående arbejdsopgaver (og du er nysgerrig efter at vide mere)

Du vil blive koblet på træningsforløb samt undervisningsforløb omkring kvalitetsværktøjer, således vi sikrer, at du har den bedste forudsætning for at løse arbejdsopgaverne. Du vil ligeledes blive en del af netværksmøder, hvor du har mulighed for at møde andre, som arbejder med f.eks. kvalitetssikring m.m., hvilket giver anledning til gode inputs og sparring.

Lidt omkring vores app:

Vores kliniske undersøgelser har dokumenteret, at patienter, der er aktivt involveret i selv at håndtere deres lænd samt rygsmerter gennem brugen af vores app, har en markant større chance for et positivt resultat. Vores app er et avanceret selvstyringssystem bygget på den nyeste teknologi inden for kunstig intelligens. Det sikrer en konstant udviklende videnbase for at understøtte det bedst mulige behandlingsforslag. Patienterne får en skræddersyet selvledelsesplan, herunder et personligt tilpasset træningsprogram, som opdateres og tilpasses brugerens evner og fremskridt på ugentlig basis.

Vi håber, at vi har vakt din interesse og nysgerrighed efter at vide mere. Kan du se dig selv i ovenstående rolle, så søg endelig stillingen.

 

Postnummer

5220 Odense SØ


Startdato

10. april


Ansøgningsfrist

31. marts


Antal timer

37


Virksomhedskonsulent

Daniella Sofie Johansen

 

ID-nummer

8565

 

Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen