Spring til indhold

Grafisk designer (8385)

Praktikant til grafisk design

Vi lancerer vores produkt og skal i den forbindelse have udviklet markedsføringsmateriale, heriblandt produktbilleder og -video, samt digitale pamfletter med tekst.

Praktikant til grafisk design

Vi lancerer vores produkt og skal i den forbindelse have udviklet markedsføringsmateriale, heriblandt produktbilleder og -video, samt digitale pamfletter med tekst.

Hvem er vi?

Nordic Phantoms er en startup, der blev stiftet i 2021. Nordic Phantoms udvikler fantomer, som er fysiske anatomiske modeller. Fantomerne bruges til fremvisning og udvikling af medicotekniskudstyr samt til træning af sundhedsfagligt personale. Vi holder til i Vidensbyen, hvor vi sidder i et åbent kontormiljø sammen med andre startups.

Hvem er du?

Du har sans for grafiske detaljer og at skabe en rød tråd gennem et design. Du er idérig, kan arbejde selvstændigt og tør at afprøve dine egne forslag i praksis. Du kommer gerne med inputs og har lyst til at opleve, hvordan det er at arbejde i en startup, hvor der er mange bolde i luften. Du har mulighed for at benytte egen computer.

Dine opgaver:

  • Tage produktbilleder og optage produktvideoer
  • Redigere billede- og videomateriale
  • Udvikling af markedsføringsmateriale

 

Det praktiske

Som praktikant bliver du en del af vores kerneteam. Du får dit eget ansvarsområde og du vil få styrket dine evner til at arbejde selvstændigt, i højt tempo og med mange bolde i luften.
Du vil få arbejdssted på vores kontor i Videnbyen, Cortex Park 26, Odense, evt. med mulighed for at arbejde hjemmefra i et mindre omfang. Du vil få stillet skærm, tastatur, mus og gratis kaffe til rådighed.

Ansøgning

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til Kicki Normann Nielsen på knn@nordic-phantoms.com
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Kicki på 31 61 81 78.
Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Postnummer

5230 Odense M


Startdato

31. marts


Ansøgningsfrist

24. marts


Antal timer

37


Virksomhedskonsulent

Daniella Sofie Johansen

 

ID-nummer

8385

 

Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen