Spring til indhold

Teknisk designer (8205)

Vil du være til udviklingen i fremstillingen af landbrugsmaskiner? Motiveres du af at arbejde med produktionsdokumentation og udarbejdelse af tekniske tegninger? Og har du erfaring med styklister, router og masterdata? Så er du måske vores nye Technical Assistant?

Technical Assistant til udviklingsafdeling

Vil du være til udviklingen i fremstillingen af landbrugsmaskiner? Motiveres du af at arbejde med produktionsdokumentation og udarbejdelse af tekniske tegninger? Og har du erfaring med styklister, router og masterdata? Så er du måske vores nye Technical Assistant?Med reference til vores R&D Director Forage bliver du en del af vores R&D-team, bestående af 9 R&D-ingeniører og 6 Technical Assistants. Afdelingen arbejder målrettet og fleksibelt med at udvikle nye maskiner til tiden og til fremtidens krav til græsslåningsmaskiner til landbruget.Kverneland Group er en virksomhed, som er i rivende udvikling præget af høj faglighed, ansvarlighed og med fokus på kvalitet. Du vil indgå i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt.

Dine arbejdsopgaver

Som Technical Assistant bistår du afdelingens specialister med at få dokumentationen af de nye maskiner på plads. Dine primære arbejdsopgaver vil være at oprette data og dokumentation i vores interne systemer, og klargøring til produktionsapparatet herunder:

  • Teknisk tegning i NX, 3D og 2D tegninger
  • SAP oprettelse og vedligeholdelse af produktionsdata
  • Implementering af det færdige produkt i produktionen
  • Bindeled mellem udviklingsafdelingen og produktionen
  • Fremstilling af relevant bruger dokumentation, reservedelsinfo m.m.
  • Vi hjælper dig med at komme godt fra start og bidrager med sparring, gode råd, opmuntring og konkrete redskaber samt knowhow.Din profil

For at få succes i stillingen, forestiller vi os, at du er uddannet Teknisk Designer, Teknisk Assistent eller lignende uddannelse med erfaring fra en produktionsvirksomhed, gerne fra en R&D afdeling. Du har erfaring med at udarbejde specifikationer og dokumentation samt indgå i projekter.

Du er vant til at arbejde med Office pakken og har måske endda erfaring med tegneprogrammet NX og Teamcenter, optimalt har du erfaring med SAP. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, tysk er et plus.

Du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde selvstændig i en dynamisk hverdag samtidig med du er løsningsorienteret og sikrer at deadlines overholdes, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover er du service minded, kundeorienteret og en god kommunikator, og du formår at begå dig i et travlt miljø med høje ambitioner. Du har mod på at bidrage med fornyelse og udvikling af vores afdeling.

Du tilbydes en udfordrende stilling med store muligheder for faglig og personlig udvikling i et uformelt og internationalt arbejdsmiljø. Der skal i stillingen forventes en rejseaktivitet på 5 dage om året i forbindelse med diverse projekter og besøg.Postnummer

5300 Kerteminde


Startdato

1. marts


Ansøgningsfrist

10. februar


Antal timer

37


Virksomhedskonsulent

Pernille Kjærgaard Kroløkke


ID-nummer

8205

 

Ønsker du at søge stillingen, så tryk her og udfyld formularen

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen